Pomozite u odabiru laptopa /5000kn

poruka: 3
|
čitano: 1.572
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako, susjed mi je student strojarstva, traži novi laptop, 4-5 k kn. Nemojte mi preporučivat ništa preko 5k makar i kunu preko jer je 5k plafon a ako bude bliže 4,5k, tim bolje.

Dakle dečku treba jači lap, nikakvi atomi ili anemična sra*nja ne dolaze u obzir. I sam znam prilično dobro što treba no ekipa je ovdje dobro informirana obično pa ne bi škodila

kakva preporuka u slučaju da sam nešto propustio.

Preferiramo:

Intela, ali nije uvjet, procesor srednje klase minimum - ništa slabo

17 inch monitor, opet, nije uvjet, poslužit će i 15"

ako je moguće sa win7 da dođe /to je veliki plus, može preporuka sa i bez OSa, da odvagnemo šta se isplati

i sad najgore - bilo bi dobro da ima kakvu takvu grafičku karticu, da se čovjek može i poigrati,

ne mora bit ništa fensi no bar kakva srednja klasa, što jače to bolje

znam da su zahtjevi možda i preveliki no preporučite nešto što bliže možete, večeras i sutra do 10 ujutro jer kasnije ide kupiti.

Hvala svima na konstruktivnim komentarima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da je ACER AS7750g nekakav best buy (po komponentama) od 17' laptopa, al nisam siguran kako stoji sa izradom i kvalitetom. Možda i ASUS N73SV - malo je slabiji proc i manje rama, al je generalno kvalitetniji i ima 3 godine jamstva (+ malo jača grafulja)

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Pomozite u odabiru laptopa /5000kn
Bichanich kaže...

Mislim da je ACER AS7750g nekakav best buy (po komponentama) od 17' laptopa, al nisam siguran kako stoji sa izradom i kvalitetom. Možda i ASUS N73SV - malo je slabiji proc i manje rama, al je generalno kvalitetniji i ima 3 godine jamstva (+ malo jača grafulja)

Dobro si rekao za Acera ali Asus ima 2 god garancije. Ni jedno ni drugo nije losa preporuka jer za Acer lako nadoplati za 3 god garanciju (manje od 400kn).

Treba bit svjestan cinjenice da ga laptop sa Win kosta bar 500-700 kn skuplje nego bez njih ako govorimo o istoj konfiguraciji pa ako moze nek uzme bez njih a za njih nek se snadje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice