Odabir laptopa (toshiba)

poruka: 15
|
čitano: 8.467
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Odabir laptopa (toshiba)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Odabir laptopa (toshiba)

Pa ja mislim da bi bolji izbor bio ovja prvi (HDD 500GB)ali mislim zasto to uzimat kad ima Intel GMA 4500M(to je shit).Za pola tih para si nabavis jednog MINI-ja 311 iz SAD-a koji ima nVidiu ION (al proc je los Atom 1.6)-Mislim to bi bio moj izbor,al tu imas puno pametnijih ljudi od mene(u informatici ofc :D)al eto to je to od mene :)

Kako se zove najpoznatiji albanski metereolog ?-Azimi Aljeti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Odabir laptopa (toshiba)

Bolji je izbor ova drugi jer prije ce vidjeti efekat dodatnih 2 GB rama nego veceg diska.

16 godina
neaktivan
jel ima jos kakav primjer laptopa do 6k kuna neka kaze ili izbira jedan od ova dva
15 godina
neaktivan
Odabir laptopa (toshiba)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

samo nemoj nikakav mini i ion. eto ja svog poklanjam

Z
15 godina
neaktivan
Odabir laptopa (toshiba)
Toshiba Satellite L500-1EH,T4400,2GB,500GB,WH7

Pozdrav ja imam tu toshibu, ali  nemam 500Gb hard disk nego 320 Gb zato imam 4Gb rama. To je prevelika cijena. Ja sam dao za nju 4200kn, jos sam uzeo preko firme i doslo mi je 3500kn. Laptop mi je super, radim dosta s virtualizacijom i lijepo radi, samo moras stavit 64 bitne windowse

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zasto moras?

17 godina
neaktivan
Odabir laptopa (toshiba)

pa bilo bi dobro da napises za sta ti treba notebook i koje su stvari koje trazis od prijenosnika.Dali je to sirova snaga (sluzi ti ko zamjensko stolno),autonomija baterije (puno ce se koristiti na terenu.) ugodnost rada (tipkovnica sa dugo pisanje tekstova ,ekran koji nije glossy i slicno).

ovako opcenito :

Sa toshibama satelitima nemam bas dobro iskustvo (barem su prije bile lose dok su imali satelite i tegre )

Najbolji su bili ibm pa onda lenovo-ibm .Sad sam vidio lenova sl500 kad su maknuli onaj ibm i sa tima su maknuli stvarno ibm.Uzasna plastika i tipkovnica.Ali nekaj iz serije r ili t ak se da nac.(ja imam sad vec prastari z61 i sad nakon toliko godina jos uvijek je solidna)

Dell nije los

Sony u donjem segmentu bi svakako izbjegnuo jako se griju ko kuge i imaju vise multimedijska svojstva

Hp nikako od jeftinjaraali za 6000 bi mogo vec naci nesto

A ovi divlji aceri i to daju snagu za manje para ali uglavnom losa kucista hladjenje tipkovnica i ekran.Pa ak ce se koristiti malo i to ti je opcije jer ces za iste novce dobiti jace racunalo

Naci generalno bi ja reko lenovo ili dell od 6k

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

6000 kn ti je bas na granici izmedju kucne i poslovne serija laptopova. Ako ikako moze idi na poslovnu seriju.

15 godina
neaktivan
Odabir laptopa (toshiba)

Pozdrav svima,

molim Vas za pomoć pri izboru laptopa. Naime, planiram uskoro kupnju. Htjela bih 17`` jer mi je nekako puno ugodniji za rad i jer želim povremeno pogledati filmove bez kombiniranja s vanjskim monitorom. Treba mi uglavnom za rad u Wordu, Excelu, PowerPointu, pretraživanje na interentu, slušanje muzike i gledanje filmova (ponekad). Bilo bi lijepo da baterija traje 3 sata, da ima Bluetooth i ciljam na jamsvo 3 godine, a sve u sumi do 5500 kn. Najviše su me zanimale Toshibe, ali nema ih bas za moj dzep i ukus po toj cijeni.

Na kraju sam se svela na ove dvije opcije:

DELL Inspiron 17 N0149

http://www.superbit.hr/Prijenosna-racunala/DELL/DELL-Inspiron-17-N0149-black/Detailed-product-flyer.html

ili

HP ProBook 4710s VC436EA (pa dokupim jamstvo do 3 godine)

http://www.moj-shop.net/proizvodi/HP-ProBook-4710s-Notebook-PC-(VC436EA).html

Možda netko ima i neki treći prijedlog? Hvala na pomoći unaprijed...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima u temi o Asusima, ali po svim specifikacijama trebao bi biti duplo bolji, a za istu cijenu.

http://protis.hr/ProductDetails.aspx?q=31277-Notebook-Asus-N71JATY014

Namigiva

15 godina
neaktivan

Znam da ima jačih Asusa, ali nekako sam cijelo vrijeme se nadala nekoj Toshibi. Bitno mi je tih 3 godine jamstva i ako moram dokupljivat da me s dokupljivanjem ne dodje više od cca 5500kn. Možda da još malo pričekam pa skupim odmah i dokupim godinu jamstva...Težak izbor.

A što mislite o Toshiba Satellite L550D-136  s dokupšljenim jamstvom na 4 godine za cca 5500 kn? Ima slabiji procesor od DELL-a, pa ne znam jel mi to bas pametno :(

http://www.superbit.hr/Prijenosna-racunala/TOSHIBA/Toshiba-Satellite-L550D-136/flypage.tpl.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 16:46 (Kaktus 20).
15 godina
neaktivan
Sada se dvoumim između 2 laptopa...15`` Koji Vam se čini kao bolje rješenje.
DELL Studio 15 N0174

http://www.superbit.hr/Prijenosna-racunala/DELL/Dell-Studio-15-N0174-black/Detailed-product-flyer.html
ili
Toshiba Satelite L500-1XZ
http://www.telebit.hr/products/84256...-Webkam--.aspx
17 godina
neaktivan
Odabir laptopa (toshiba)

Samo mala opaska sto se tice Toshibe. Kupio sam pred godinu i pol Toshiba A210-19J Satellite.

15" dobar za multimediju, igre i sl.

Trajanje baterije mu je slabo (vjerojatno bih mogao navuc jos kakvih 20min da ugasim sve nepotrebne stvari).

Dok gledam film potegne malo preko 1h. Meni osobno to nije nikad smetalo, jer mi je uvijek na struji.

Touchpad se opako grije, stvarno je vruc. Pretpostvaljam da je ispod njega graficka.

Isto mi ne smeta, jer koristim misa.

Stvarno je bio u upotrebi skoro 24h na dan zadnjih godinu dana. I odapela je graficka.

Garancija istekla Plač.

Mozda novi modeli nemaju te boljke.

Znaci uzmi sto vecu garanciju ili nadoplati dodatnih godinu dana garancije.

Ako ga ne mislis puno nositi nego ce ti biti vise manje doma (blizu struje) mozes uzeti 17" ipak je ugodnije gledati filmove, a i radna povrsina ti je veca.

Ako ga mislis puno nositi onda ipak mislim da je bolje uzeti neki 15" model.

Da danas kupujem vjerojatno bih uzeo nekog 17" Dell-a.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice