Pozdrav!
Imam problem sa "karoserijom" od laptopa. Napukla mi je otprilike gdje se spajaju ekran i donji dio. Da li je moguće zamijeniti samo kućište?
Hvala!
Pozdrav!
Imam problem sa "karoserijom" od laptopa. Napukla mi je otprilike gdje se spajaju ekran i donji dio. Da li je moguće zamijeniti samo kućište?
Hvala!
Nedjeljom ne gledam u kristalnu kuglu, sindikat Gledača u kugle ne dozvoljava.
Ali ovako odokativno, moguće je. Treba ti identično kućište ili malo Super Bonda i allmighty "Siva Traka" iz Lidla (ona za lijepit cerade i vodovodne cijevi).
Sa trakom sam već zalijepio, no izgleda jako loše, ne drži baš najbolje (ekran mi se ne drži dobro i često ga nemogu namjestiti da stoji) i još k tome blokira cd pogon.
Sad me samo zanima koliko bi otprilike koštalo takvo kućište (laptop je Toshiba ako išta znači).
Nađi na njuškalu/ebayu kućište od istog laptopa pa sam vidi. Tražiš neispravan laptop jer ti treba samo kućište. To ti je 300tinjak kn + ugradnja 200-300, ovisi di.
Slike? Model?
kad bi sada mi znali ovdje na forumu za koji ti model tražiš kućište bilo bi ok,ja imam oko 50-ak kućišta sva su kao nova pa javi model ako ga imam cijena je od 150-200 kuna ovisi od modela.
molim cijenu za kućište asus n551jk-cn112d