moze li se na ovom lapu bilo kakva igra pokrenuti i jel ima ko doticni i kakva ima iskustva s njim,jel grafa dobra,spajanje na vanjski lcd hdmi(kako radi i to)hvala
moze li se na ovom lapu bilo kakva igra pokrenuti i jel ima ko doticni i kakva ima iskustva s njim,jel grafa dobra,spajanje na vanjski lcd hdmi(kako radi i to)hvala
http://www.emmezeta.hr/multimedija/informatika/notebook-racunala/12645/notebook-acer-e442-142g25mnkk/
moze se pokrenuti svaka igra koja postoji naravno na odredenoj rezi ja imam slican lap samo sa DUAL CORE athlonom to bi i tebi preporucio 200kn vise ali dual core, grafa je super za integrirku prva liga mw 2 na 1024 x 768 igrat ces sa medium na nekih 60fps
imas u mikronis neki hp za 3200 ili ovaj sa 4520
jel mi mozes reci koji je taj tvoj model tocno,i jel ima hdmi,to mi je vazno,i jel moze na nekoj maloj rezi taj koji sam naveo takve igre vrtit,ne trebam neke velike fps samo da radi,hvala
jel mi mozes reci koji je taj tvoj model tocno,i jel ima hdmi,to mi je vazno,i jel moze na nekoj maloj rezi taj koji sam naveo takve igre vrtit,ne trebam neke velike fps samo da radi,hvala
moj ti je
HP PROBOOK 4525S WS721EU
HDMI ima
moze sve vrtiti bez beda na bilo kojoj reci ali na velikim rezama ne ocekuj previse