mene zanima malo o tim netbook-ovima... ja bi si uzeo jedan do 2500kn al neznam koji...
dal mozda netko posjeduje neki netbook neka mi malo kaze kakav je...
meni treba vecinom za slike (5000-10000 slika) i malo muzike ( 200-300 pjesama)
mene zanima malo o tim netbook-ovima... ja bi si uzeo jedan do 2500kn al neznam koji...
dal mozda netko posjeduje neki netbook neka mi malo kaze kakav je...
meni treba vecinom za slike (5000-10000 slika) i malo muzike ( 200-300 pjesama)
lenovo s10e
lenovo s10e
lenovo s10e
a Asus Eee PC 904HD u hg spotu kosta 2000kn? al nema win. se to moze poslije instalirati?
Taj asus je, jednom rjecju, los...
Los procesor, ekran tak-tak, mala autonomija i katastrofa tipkovnica.
Sve to bi se jos nekak uz ovakvu cijenu dalo i prezvakati, ali taj celeron koji je unutra je davno dao svoje i radi relativno lose na linuxu koji dolazi predinstaliran, a bojim se uopce isprobati kako bi to izgledalo na xp ili nedaj boze visti.
Sve u svemu, via-in procesor koji se recimo moze naci u hp-ovom mininoteu 2133 i po kojem vecina pljuje je mila majka za ovo.
Po meni - zaobici u veeeeelikom luku, sve dok mu cijena ne padne za bar jos 500-ak kuna :)
Pozdraf....
Taj asus je, jednom rjecju, los...
Los procesor, ekran tak-tak, mala autonomija i katastrofa tipkovnica.
Sve to bi se jos nekak uz ovakvu cijenu dalo i prezvakati, ali taj celeron koji je unutra je davno dao svoje i radi relativno lose na linuxu koji dolazi predinstaliran, a bojim se uopce isprobati kako bi to izgledalo na xp ili nedaj boze visti.
Sve u svemu, via-in procesor koji se recimo moze naci u hp-ovom mininoteu 2133 i po kojem vecina pljuje je mila majka za ovo.
Po meni - zaobici u veeeeelikom luku, sve dok mu cijena ne padne za bar jos 500-ak kuna :)
Pozdraf....