Pozdrav ovako naime imam Asus M50 vn i sad imam tamo kod touechpada izmedu ono kao ljevog i desnog klika onu malu udubinu kao fingerprint
i pod drivere ima za skinut za fingerprint ... al ja nez jel to to ili nije..zna li netko da li taj laptop ima to ili ne
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav ovako naime imam Asus M50 vn i sad imam tamo kod touechpada izmedu ono kao ljevog i desnog klika onu malu udubinu kao fingerprint
i pod drivere ima za skinut za fingerprint ... al ja nez jel to to ili nije..zna li netko da li taj laptop ima to ili ne
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=F8Sa
evo na ta dva sajta malo prekopaj i naći ćeš sigurno drivere za fingerprint.
Imam M70 verziju, imao sam dosta problema kod nakon instalacije win 7 s driverima za moj model , tek nakon flashanja'' biosa sam uspio riješit sve problema.
Na visti i xp-u sve urednor adi bez problema.
Asus ima jako loš support, nažalost:(
A da ti prestanes mozda spamat... ne postoje glupa pitanja samo postoje glupi odgovori.
Covjek je lijepo pitao, ako nemas nista pametno za rec bolje suti, tu si tek nekoliko dana i vec prosipas pamet po forumu.
Instalacija je glatko prošla, ali je bilo problema sa driverima za grafičku, jednostavno win 7 ih nije mogao prepoznati, pa mi je kolega preporučio da napravim update biosa, i da stavim najsvježije drivere, I otkad sam to sredio sve radi bez problema. Tako da sam zadovoljan.
Samo ti instaliraj win 7, ja sam oduševljen kako sve glatko radi ( nakon tih ''sitnih'' problema ).
Samo driveri za grafičku su problem ostalo sve radi odmah od prve. A pošto moj i tvoj model imaju identičnu grafičku mislim da će ti biti potreban update biosa.
p.s. update biosa mora ići ko po ''loju'' jer i najmanja greška je katastrofalna, a i nestanak struje je opasan, ali to je manja vjerovatnost da se dogodi. Tako da ako nisi siguran što radiš bolje ga je odvest na servis i miran si;)
ja spamam pa ti spamas majstore pises da pogledam na google zar mislis da bi tu piso da sam naso na googleu nekima ima nekima ne
daj nadi si zivot nemoj me zamarat..
E a ovo za update biosa da lije to jako komplicirano ili?