Neočekivano Gašenje Laptopa

poruka: 4
|
čitano: 2.902
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
F1!!!!! Neočekivano Gašenje Laptopa
pitanje

Dobar dan! potrebna mi je vaša pomoć i vaše znanje. posjedujem fujitsu siemens li 1718- na visti home basic. imam ga već 1,5 god i radio je dosta dobro. medjutim u zadnje vrijeme su se počeli događati errori.....1. blue screen kad sam ga stavio na stand by 2. neočekivano gašenje bez ikakvog upozorenja, samo se ekra zacrni i koju sekunudu poslije i laptop. kad bih ga upalio ponovno ništa se ne bi dogodilo, digao bi se bez ikakvih upozorenja o errorima. prije se možda gasio ali zbog pregrijavanja uslijed intenzivnog igranja igara kad nije imao dovoljno prostora za hlađenje. imao sam instaliran vista service pack 1. međutim ta gašenja su postala učestala. odlučio sam formatirati c particiju reinstalirati windowse. ali problem se opet javio. gašenje mi se dogodilo kod pohranjivanja videa napravljenog u win movie makeru, dok sam online spojen bežično i dok imam uključene mozillu ili operu msn ili messenger istodobno ili jednostavno gledanje divx-a ili dvd-a.medjutim ugasio mi se jednom dok nisam bio wireless online. zasad nemam instaliran service pack 1. prije sam uspio na 1 sec uhvatit neko upozorenje o greški graf drivera catalyst ali nisam uspio vidjet što točno. ali evo danas mi su windowsi izbacili error

Problem signature:
  Problem Event Name: BlueScreen
  OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.2
  Locale ID: 1050

Additional information about the problem:
  BCCode: d1
  BCP1: 0000049C
  BCP2: 00000002
  BCP3: 00000000
  BCP4: 8B12F017
  OS Version: 6_0_6000
  Service Pack: 0_0
  Product: 768_1

Files that help describe the problem:
  C:\Windows\Minidump\Mini092908-01.dmp
  C:\Users\Stevo Surla\AppData\Local\Temp\WER-39656-0.sysdata.xml
  C:\Users\Stevo Surla\AppData\Local\Temp\WERC004.tmp.version.txt

Read our privacy statement:
  http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x0409

za ovaj   error nisam siguran da je povezan sa problemom gašenja ali on može biti uzrok a i ne mora.......

molim vas pomoć jer više ne znam stvarno što bih napravio osim u sekundama krize kad bih htio uzet čekić u ruke a tada sve oko mene postaje ekserom....Viče

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2008 11:52 (The_Clash).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Plavi ekran je najčešće povezan s pokvarenom/neispravnom memorijom (RAM), a posebno ako se tako često pojavlju kao u tebe. Neznam šta bih ti rekao. Možda bi ti najbolje bilo odnijeti laptop na servis. Ako ti se to neda onda probaj otvorit laptop i izvaditi jednu RAM pločicu (ukoliko imaš više od jedne) pa vidi imaš li i dalje problema. Testiraj tako jednu po jednu dok ne vidiš koja ti stabilno radi. Iako, ponavljam, možda bi ti najbolje bilo otrati na servis ako nisi baš na "ti" s laptop harverom.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2008 3:23 (scorpion667).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

hvala puno na odgovoru!!!Smijeh

"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Neočekivano Gašenje Laptopa

Hej zanima me jel ti uspjelo to sa vađenjem pločica, jer ja imam apsolutno siti problem i istu marku laptopa i također mi se ugasi neočekivano. Počelo je sa gašenjem u Simsima, pa zatim na internetu dok imam zahtijevnije zadatke a sad se iz čista mira gasi bez ikakvih zahtjevnih zadataka. Puno hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice