Ne rade usb 3.0 portovi nakon instalacije drajvera

poruka: 41
|
čitano: 10.758
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

sad sam mu poslao poruku instalirao je osmicu al nece uopste da sistem podigne.Jos ce mi sjebat laptop skroz.kaze mora otvarati laptop neki konflikt kao ima.

O Boze!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ne rade usb 3.0 portovi nakon instalacije draj

Ne znam kako ali izgleda sam ipak spalio kontroler.On je na nekoj posebnoj kartici koja je ubačena u laptop.Ospobio mi je samo jedan usb 3.0 s desne strane a ova 2 pošto je kartica crkla su neispravna.

Kako sam mogao spaliti ni sam ne znam, externim diskom?

16 godina

čudo! .. ili, sve se kvari.

mada u tvom slučaju nije baš sigurno da je u pitanju kvar, ne čitaš, ne slušaš što ti se kaže, samo se čudiš.. :) proći će..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
ihush kaže...

čudo! .. ili, sve se kvari.

mada u tvom slučaju nije baš sigurno da je u pitanju kvar, ne čitaš, ne slušaš što ti se kaže, samo se čudiš.. :) proći će..

šta ne slušam šta mi se kaže?Pa odnjeo sam čovjeku koji popravlja laptope,valjda on zna.

On jedini radi to u gradu,bolje nego da sam odnjeo u neki servis oni bi bili u stanju svašta zamjeniti.

MOram da probam taj drugi port kaže da ge je osposobio.I mjenjao je RAM kaže zbog osmice,sad testiram njegov RAM da vidim da mi nije uvalio neispravan RAM.

16 godina

-koliko ja vidim ni ti, ni on ne znate što radite.. ili je ''osposobio'' nešto..

-nisi provjerio, jel radi ili ne, jel kvar-hardwarea ili postavke/bios/driver.. =soft. Ništa se ne popravlja prije nego znaš kvar-uzrok + usb kontroler je dio chipseta... nitko ne popravlja pojedine dijelove MBO kao lan, audio, usb.. jer se to radi isključivo u FABovima koji kod nas ne postoje, nije to TV-lampaš.. koji proradi kad ga dobro zvekneš :))

-nemaš dovoljno iskustva oko popravka, ne možeš to sam.. ili majstor ili ne diraj + moguće da je ispravno ali to ne znači da se čačkanjem neće nešto pokvariti.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

Sad mi je pokvario zvucnu karticu.Ne radi zvucna kartica tj nema zvuka na laptopu.A ne prihvata drajver koji je do sad radio.Jucer zvucna radila danas ne radi.Napravi mi covjek citavo sranje zbog usb 3.0.

jednostavno aplikacija za zvucnu karticu izbaci poruku da to nije ta zvucna kartica.

16 godina

Hm,nije dobro to onda.

Sjedi 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jbt pa nije valjda mjenjao zvučnu karticu tj uzeo sebi moju a stavio neku drugu?

Samo mi to pada na pamet.

Jel uopste moguce zamjeniti zvucnu karticu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2018 21:03 (Zelja).
16 godina
neaktivan

Kaže da je zamjenio jedan od tranzistora na usb kartici koji je pravio kratak spoj.Sada zvuk radi,instalacija drajvera za zvučnu je prošla.Možda kaže prorade i usb 3.0 portovi.Sutra će ga sklopiti.

Ajde makar nek mi je osposobio zvuk ali ne znam kako je odjednom sve krenulo da se kvari na laptopu koji za 6 mjeseci je upaljen svega par puta.Od sutra ću ga redovno koristiti namjerno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Napravio je sve.valjda je taj tranzistor zezao.Sada rade svi USB 3.0 portovi kao i zvučna kartica.Ja ne mogu da vjerujem da je čitavo sranje napravio jedan tranzistor.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2018 16:34 (Zelja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

prosto neverovatno!

Jel se vi isto uzbudite dok brojite ovce da bi zaspali?
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice