Pozdrav,
dobio sam jedan Toshibin laptop na servis koji mi kad ga ugasin on se ponovo upali.
Toshiba S1410-303
Model No. PS141E-0502X-G3
Šta da napravin kako bi ostao ugašen kad ga ugasin?
HVALA!
Pozdrav,
dobio sam jedan Toshibin laptop na servis koji mi kad ga ugasin on se ponovo upali.
Toshiba S1410-303
HVALA!
Probaj izvadit bateriju pa malo ostavit, stvarno neznam sta bi moglo bit...
Mogu ga jedino ugasit sa prisilnim gašenjem (zadržavanje Power booton), al mi to ne koristi. Treba mi ostat guašen kad odaberen Shut down!
Probaj raskopat tipkovnicu i očisti alkoholom kontakte(kontrolnu ploču). U većini slučajeva je uzrok blato koje stvori te divlje spojeve. Dosta sam npr.tipkovnica tako riješio,isti klinac se možda i tu događa,a o mobitelima da i ne pričam. Neki su se palili i gasili neovisno koju tipku stisneš,samo sam ih raskopao i "oprao" i rade kao novi.
Probaj raskopat tipkovnicu i očisti alkoholom kontakte(kontrolnu ploču). U većini slučajeva je uzrok blato koje stvori te divlje spojeve. Dosta sam npr.tipkovnica tako riješio,isti klinac se možda i tu događa,a o mobitelima da i ne pričam. Neki su se palili i gasili neovisno koju tipku stisneš,samo sam ih raskopao i "oprao" i rade kao novi.
Mislim da to neće upalit iz razloga što kad napravin prisilno gašenjeostane ugašen, dok kod gašenja na shut down se ponovo upali.
Što me navodi na zaključak da je problem softwerski, a ne hardwerski!
Šta da ti kažem,probaj reparirat windowse.
Pozdrav,
Toshiba S1410-303
HVALA!
U skoli smo imali takvo stolno racunalo...gasis ga ono klasicno, pojavi se odjava ekrana i on se u biti ponovo upali...nije palilo nista osim prisilnog gasenja...
Nisam znao kako da to rijesim...na jednom forumu sam vidio da je u pitanju bio virus koji ti pobrka resetiranje i gasenje...
Procistio s nodom i proradilo...gasi se normalno...
Pozdrav,
Toshiba S1410-303
HVALA!
U skoli smo imali takvo stolno racunalo...gasis ga ono klasicno, pojavi se odjava ekrana i on se u biti ponovo upali...nije palilo nista osim prisilnog gasenja...
Nisam znao kako da to rijesim...na jednom forumu sam vidio da je u pitanju bio virus koji ti pobrka resetiranje i gasenje...
Ma sjedi 5, iden baš probat, pa ću javit!
Pozdrav,
Toshiba S1410-303
HVALA!
Ma sjedi 5, iden baš probat, pa ću javit!
Na žalost to kod mene nije upalilo, imali još koja ideja?