Ne mogu ugasit laptop...

poruka: 9
|
čitano: 3.289
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ne mogu ugasit laptop...

Pozdrav,

dobio sam jedan Toshibin laptop na servis koji mi kad ga ugasin on se ponovo upali.

Toshiba S1410-303

Model No. PS141E-0502X-G3

Šta da napravin kako bi ostao ugašen kad ga ugasin?

HVALA!

Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 4×3.2GHz 8MB, Cooler Scythe Mugen, MBO: MB Gigabyte EP45-DS3 RAM: DDR2 8GB PC6400 (800MHz), Kingmax Monitor: Samsung SM 2232BW, 1680x1050 Router: LINKSYS WAG200

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ne mogu ugasit laptop...

Probaj izvadit bateriju pa malo ostavit, stvarno neznam sta bi moglo bit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ne mogu ugasit laptop...

Mogu ga jedino ugasit sa prisilnim gašenjem (zadržavanje Power booton), al mi to ne koristi. Treba mi ostat guašen kad odaberen Shut down!

Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 4×3.2GHz 8MB, Cooler Scythe Mugen, MBO: MB Gigabyte EP45-DS3 RAM: DDR2 8GB PC6400 (800MHz), Kingmax Monitor: Samsung SM 2232BW, 1680x1050 Router: LINKSYS WAG200
16 godina
neaktivan
Ne mogu ugasit laptop...

Probaj raskopat tipkovnicu i očisti alkoholom kontakte(kontrolnu ploču). U većini slučajeva je uzrok blato koje stvori te divlje spojeve. Dosta sam npr.tipkovnica tako riješio,isti klinac se možda i tu događa,a o mobitelima da i ne pričam. Neki su se palili i gasili neovisno koju tipku stisneš,samo sam ih raskopao i "oprao" i rade kao novi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
miljac007 kaže...

Probaj raskopat tipkovnicu i očisti alkoholom kontakte(kontrolnu ploču). U većini slučajeva je uzrok blato koje stvori te divlje spojeve. Dosta sam npr.tipkovnica tako riješio,isti klinac se možda i tu događa,a o mobitelima da i ne pričam. Neki su se palili i gasili neovisno koju tipku stisneš,samo sam ih raskopao i "oprao" i rade kao novi.

Mislim da to neće upalit iz razloga što kad napravin prisilno gašenjeostane ugašen, dok kod gašenja na shut down se ponovo upali.

Što me navodi na zaključak da je problem softwerski, a ne hardwerski!

16 godina
neaktivan
Ne mogu ugasit laptop...

Šta da ti kažem,probaj reparirat windowse.Neodlučan

0 0 hvala 0
17 godina
Processor kaže...

Pozdrav,

dobio sam jedan Toshibin laptop na servis koji mi kad ga ugasin on se ponovo upali.

Toshiba S1410-303

HVALA!

U skoli smo imali takvo stolno racunalo...gasis ga ono klasicno, pojavi se odjava ekrana i on se u biti ponovo upali...nije palilo nista osim prisilnog gasenja...

Nisam znao kako da to rijesim...na jednom forumu sam vidio da je u pitanju bio virus koji ti pobrka resetiranje i gasenje...

Procistio s nodom i proradilo...gasi se normalno...

TrustNo1
16 godina
neaktivan
Miki77 kaže...
Processor kaže...

Pozdrav,

Toshiba S1410-303

HVALA!

U skoli smo imali takvo stolno racunalo...gasis ga ono klasicno, pojavi se odjava ekrana i on se u biti ponovo upali...nije palilo nista osim prisilnog gasenja...

Nisam znao kako da to rijesim...na jednom forumu sam vidio da je u pitanju bio virus koji ti pobrka resetiranje i gasenje...

Ma sjedi 5, iden baš probat, pa ću javit!

16 godina
neaktivan
Processor kaže...
Miki77 kaže...
Processor kaže...

Pozdrav,

Toshiba S1410-303

HVALA!

Ma sjedi 5, iden baš probat, pa ću javit!

Na žalost to kod mene nije upalilo, imali još koja ideja?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice