msi gx620

poruka: 36
|
čitano: 6.353
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
msi gx620

sr*nje...sad su podigli cijene ali tu je zato magazin.rs tu su ccijene jos ostale iste...Smijehsamo neznam koliko mu je jamstvo...

http://www.magazinrs.hr/artikl.asp?item=msi-gx620x-060eu-msi-prijenosno-racunalo-gx620-c2d-p8400-15-4096mb-320gbtorbamis&code=

Tuning is not a crime
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
msi gx620

trebam jos jedan svjet...gdje kupiti???u protisu ili diskont24???diskont je jeftiniji za 80kn a nemozes odmah podignuti laptop vec moras uplatiti novac i sutra doci...kako je u protisu dali se laptop moze odmah podignuti tj odmah nakon uplate...iskustava su dobrodosla...

Tuning is not a crime
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: msi gx620

mislim da je i protis ista stvar, da nisu ono tipicna trgovina ko vemil il sta ti ja znam...

nego dostavljaju po narrudzbi..

bar mi je tako stric reko kad je sebi kupovo HP ov jedan laptop... dan je ceko

A garancija ti je minimalno 2 godine ja mislim na sve MSI laptope

ćufta
16 godina
neaktivan
msi gx620

evo otiso sam u zg po jedan lap a doso s drugim...hehe....pogledaj pod moj pc...bilo je nekih problema pa sam ovaj uzeo...i ovaj me odlicno sluzi do sada samo 3 igre i sve na max rezi i detaljima...

Tuning is not a crime
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gman kaže...

evo otiso sam u zg po jedan lap a doso s drugim...hehe....pogledaj pod moj pc...bilo je nekih problema pa sam ovaj uzeo...i ovaj me odlicno sluzi do sada samo 3 igre i sve na max rezi i detaljima...

lucky bastard.valjda cu se i ja docepat laptopa.

16 godina
neaktivan
Zaja kaže...
Gman kaže...

lucky bastard.valjda cu se i ja docepat laptopa.

nada umire posljednja..hahahah...

Tuning is not a crime
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice