Moder ATI Catalisyst Mobility

poruka: 15
|
čitano: 2.400
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Moder za ATI Catalisyst Mobility??

imam HP-ov laptop sa ATI radeon 4330 hd mobility koja je discrete graficka kartica ali je ugradena na maticnu plocu.

izgleda da zbog toga ati ne pruza driversku podrsku za taj model graficke.

jeli netko imao ikakvih iskustava sa tim moderima za drivere?

jedan sam nasao na netu ali iskreno malo me strah igrat se s tim ovako bez da znam sto mogu ocekivat...

hvala unaprijed

evo ovo sam naso...

http://www.hardwareheaven.com/modtool.php

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
izgleda da su svi koji su ih instalirali prezauzeti igranjem pa ne stignu otic na forum... :-)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ma nismo zauzeti igranjem haha mozda kasnim sa odgovorom ali nema veze vidi skines normalne drivere sa AMD-ove stranice samo morasnodabrati za koji OS i kada odaberes moras skinuti driver i onda pokrenes mobility modder i on ti sam moda u mobility drivere i normalno ih instaliras ja i jos velika vecina ljudi to radi bez ikakvih bugova greski radi samo mogu reci dobro o tom programu jedino sta moras imati NET FRAMEWORK 2.0 ako imas XP ako imas Vista i 7 onda ti netreba

z v o n e x p
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 0:27 (zvonebaba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Za Vistu i 7 ATI tj AMD podržava sve mobilne grafe HD serije na više u svojim službenim driverima dostupnima na game.amd.com i to već nekoliko verzija drivera.

Ako koristiš XP sam si si kriv.

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Moder za ATI Catalisyst Mobility??
rops84 kaže...

imam HP-ov laptop sa ATI radeon 4330 hd mobility koja je discrete graficka kartica ali je ugradena na maticnu plocu.

izgleda da zbog toga ati ne pruza driversku podrsku za taj model graficke.

jeli netko imao ikakvih iskustava sa tim moderima za drivere?

jedan sam nasao na netu ali iskreno malo me strah igrat se s tim ovako bez da znam sto mogu ocekivat...

evo ovo sam naso...

http://www.hardwareheaven.com/modtool.php

To sam ja koristio dok acer, hp, dell i ostale tvrtke nisu dale podršku ATI-u da radi drivere za te grafičke.

Inače su te tvrtke same "radile" drivere za svoje kartice i često su bili outdate-ani i jako loši. Onda se našli pametni ljudi i napravili mod tool.

To ti je kao da s time radiš dozvolu običnim ATI-evim driverima da se instaliraju. Meni je radilo svaki put, nema šanse da išta shebeš, to je ipak samo software.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion | Downloading High Definiton Content
15 godina
neaktivan

ma dali su ati-ju da radi podrsku za sve mobility HD kartice osim za 43xx hd seriju grafickih.

probat cu modat kroz koji dan kad mi ispiti produ pa javim kako je proslo..

e, btw. jeli zna tko kakav program za uklonit stare drivere?

hvala svima na odgovorima!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Moder ATI Catalisyst Mobility
rops84 kaže...

ma dali su ati-ju da radi podrsku za sve mobility HD kartice osim za 43xx hd seriju grafickih.

probat cu modat kroz koji dan kad mi ispiti produ pa javim kako je proslo..

e, btw. jeli zna tko kakav program za uklonit stare drivere?

hvala svima na odgovorima!

Samo ih uninstalliraj, ako hoćeš detaljnije brisanje onda si nakon uninstalacije pokreneš još i jedan od ova 2 programa driver sweeper ili driver cleaner.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion | Downloading High Definiton Content
15 godina
neaktivan

moddo sam catalyst 10.6 i sve mi je otislo u k...c!!!

ledi se ekran u windowsima pa moram resetirat komp jer nema sanse da vratim slike,a zvuk ide....to se uvjek dogodi kad otvorim neki filmić preko internet explorera 8.

sad sam ih izbriso i vratio od hp-a sluzbene drivere koji isto imaju catalyst(samo neki raniji) i opet radi sve ok.

e da,igre su mi isle bolje sa modanim ccc 10.6,ali kad ne rade win ni ie8 kako treba...Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina
rops84 kaže...

moddo sam catalyst 10.6 i sve mi je otislo u k...c!!!

ledi se ekran u windowsima pa moram resetirat komp jer nema sanse da vratim slike,a zvuk ide....to se uvjek dogodi kad otvorim neki filmić preko internet explorera 8.

sad sam ih izbriso i vratio od hp-a sluzbene drivere koji isto imaju catalyst(samo neki raniji) i opet radi sve ok.

e da,igre su mi isle bolje sa modanim ccc 10.6,ali kad ne rade win ni ie8 kako treba...Mršti se

10.6 nemoraš modat

Samo odabereš svoju mobility karticu, a ne da skidaš obične drivere pa ih modaš.

Ovdje sam ti odabrao graphic card - notebook, samo izaberi ime kartice i operativni sustav.

http://support.amd.com/us/psearch/Pages/psearch.aspx?type=2.4.2&contentType=GPU%20Download%20Detail

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion & Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 17:53 (Hyperion).
17 godina

Probaj staviti neku stariju verziju, možda će ti bolje raditi na njoj. Meni je sa najnovijim isto radilo probleme, sad imam 8.4 ako se ne varam i sve mi normalno radi. Imam ati mobility9600.

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovdje uvijek imaš posljednje modane drivere. Trebali bi raditi na svim laptopima.

http://www.station-drivers.com/page/atidriv%20mobility.htm

http://www.youtube.com/user/sfdebris --- recenzije Star Trek epizoda
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
protjeran

Ovaj alat radi samo sa catalystima verzije 9 i niže, provjereno jer ga koristim već godinama. Inače imaš službene drivere koji će radit na laptopima koji nisu marke Toshiba (kao moj), Sony VAIO i Panasonic

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 18:01 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma naso sam te sluzbene drivere na stranici hp-a ali su mi poremetili komp...

plavi ekran smrti mi se pojavljuje svaki put kad pokusam pokrenut bilo koji fil u 720 bp ili vise ili x264 formatu ili cak kad pokrenem windows expirience index(igre rade normalno,neke i malo bolje i to sa sluzbenim hp driverima koji imaju ati ccc u sebi)...

kao da dekoder HD-a na grafickoj ne radi kako treba(na plavom ekranu mi javlja da su driveri upali u beskonacnu petlju te da je problem u driverima   ili u samom hardveru)

doduse, do servisa je laptop radio u redu ali se pregrijavao, a na servisu su mu promijenili maticnu(sa integriranim cipom ati hd 4330 512 mb ram).

pokusao sam sa svim driverima koje sam nasao(one koje win7 skine automatski pa do modanih ccc 10.6) i svim mogucim codecima, naravno koristio sam i nekoliko programa za ciscenje drivera...cak sam iskljucio i dekodiranje hd filmova preko graficke,ali nista nije pomoglo

jel netko zna sto da radim?

ja neznam sto bi vise pokusao a bas i ne zelim da mi laptop opet bude opet na servisu 20 dana......

dajte koji dobar codec koji koristite,mozda to spasi stvar

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 18:23 (rops84).
15 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Ovaj alat radi samo sa catalystima verzije 9 i niže, provjereno jer ga koristim već godinama. Inače imaš službene drivere koji će radit na laptopima koji nisu marke Toshiba (kao moj), Sony VAIO i Panasonic

e da, uspio sam modat i ove zadnje ccc 10.6 jer su izbacili novi modder tool...

ustvari uspio sam ih instalirat(pustilo me kroz provjeru hardvera) ali neznam jesu li stabilni jer ne mogu provjerit radi ovih problema koje sam gore naveo

17 godina
protjeran

Znači da nerade, jer da rade nebi imao BSOD. A neznan šta da ti rečem, probaj reinstal windowsa i sve drivere na čisto, pusti da Win7 sam skine šta može jer su ti driveri stabilni, iako su najčešće starijih verzija.

Ja sam sa mobility modderom pokuša modat 10.3 catalyste i uspio sam ih "instalirati" ali su winsi i dalje registrirali staru verziju 9.9. Evo jučer sam proba ove drivere šta je zoran posao i rade dobro zasad

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice