ja na aao radim skoro sve kaj radim na stolnm osim teske 3d grafike...gle u pravilu bi trebalo radit sve al sporije neg na stolnom ili punokrvom lapu..siguran sam da je netko radio u photoshopu( mada ne vidim neki smisao jer ekran bas i nije 24incha :)
Mini note 2140
- poruka: 34
- |
- čitano: 8.472
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Grafika mi nije toliko bitna, ionako ne radim u Photoshopu previše. Isto tako nisam ni neki igrač tako da mi ni to ne igra ulogu. Volio bih jedino moći pogledati film u vlaku i slično, što je vidim moguće. Zanima me zapravo koliko je jak taj Atom, koliko brzo "melje" podatke. Konkretno, ako slučajno moram nešto napraviti u Visual Studiu da li moram čekati pet minuta da izkompajlira. Takve stvari su mi bitne, a ne grafika, pa ako netko ima iskustva s tim nek podijeli s nama.
Evo screenshot Bug naslovnice i ovog threada, pa da vidis koliko toga stane na screen
Iskljuci te bookmarkse, smanji zoom malo i dobit ces vise prostora ;)
ono sto mou rec glede arhiviranja win rar itd mali me iznenadio stvarno neocekivano jak...sve ti to subjektivno..znas kaj ti najbollje da sam probas.... ziher imas nekog frenda koji ima netbook pa ga pitaj da instalira..probaj bar radit sat vremena na njemu... nije netbook za svacije zivce :)