Medion laptopi ??

poruka: 8
|
čitano: 14.375
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Medion laptopi ??

Ima u ponudi Medion Akoya p6622 laptop za 250 eura, konfiguracija mu je dosta bolja u odnosu na ostale laptope u ovom cijenovnom rangu.

Samo me jedno buni, prodavac kaze da laptop nije radjen za nase trziste sta to znaci?
Da li je moguce naci dijelove za njega u slucaju kvara ?

Inace sam iz Sarajeva. 

0 0 hvala 0
14 godina
Medion laptopi ??

Kloni se nečega o čemu ne znaš ništa, nikada nisam čuo za tu marku, tko zna možda ovako na prvu da je rađen za Američku mrežu (američki standard napajanja je 110 V AC / 60 HZ), idi na provjereno.{#}

Valentin

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Medion laptopi ??
medion laptopi se proizvode u njemackoj te dobre su kvalitete to laptopi, akoya modelinsu nešto jeftiniji ali sus jos uvijek kvalitetni..erazer modeli su odlicni gaming laptopi ali oni su puno skuplji..sad neznam sto to znaci nisu radeni za nase trziste kad koliko ja znam medion se prodaje samo u eu, i to vecinom samo u njemackoj austriji i susjednim zemljama
Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
13 godina
neaktivan
Medion laptopi ??

To "za strano trziste" ti vjerovatno znaci da nema tipkovnicu nasu nego iz zemlje od kud dolazi!

Vidio sam erazera i super laptop,,,oko 1300 eura,,,kvaliteta izrade je isto na nivou

1 0 hvala 0
17 godina
Medion laptopi ??

Radio sam nedavno na jednom Medion laptopu nakratko, djelovao je dosta dobro.

Uglavnom, česti su bna Njemačkom tržištu.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Medion laptopi ??

I prodavaju se u Aldi trgovinama diljem Njemacke...

Bez obzira na sve zivot ide dalje
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Medion laptopi ??

Medion je ALDIjeva robna marka, ne znam tko ih sastavlja... ali ako te ne smeta njemačka tipkovnica, ostalo je OK.

Kakvo je stanje s eventualnim servisom, to je već meni nepoznato...

KaeR
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Medion laptopi ??

Medion otpada, prodavac slago, laptop u losem stanju totalno.

Al mi je zapao za oko Acer Aspire 6935g na izgled predobro izgleda, a i konfiguracija mu je jaka za 250 eura.

Sta mislite jel neko imo ovaj laptop, kako se pokazao ?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice