Laptop i youtube

poruka: 6
|
čitano: 1.104
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Laptop i youtube

pozz.. imam problem s jednim lapom (frendov) , ugl neka toshiba satellite c660d 13h..  ima   amd e240 proc2gb ddr3,... i ugl youtube steka za pop.... frend ima jos slabiji lap pa bez problema radi sve.... u cem je problem? cak i nova instalacija win, isti problem

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Laptop i youtube

Koji player? HTML5 ili Flash? Klikni na video player i provjeri. Ukoliko je Flash, klikni desni klik -> Settings -> Makni kvačiču sa "Enable hardware acceleration".

0 1 hvala 0
14 godina
Re: Laptop i youtube
Marko :D kaže...

Koji player? HTML5 ili Flash? Klikni na video player i provjeri. Ukoliko je Flash, klikni desni klik -> Settings -> Makni kvačiču sa "Enable hardware acceleration".

to sam uradio..ali nema tu opciju, nego sam preko chromea, pa sam isao ono chrome settings 

14 godina
Laptop i youtube

html5 je.... dal je bolje koristit flash? sta bolje radi na slabijim pc?

imam i ja html5 na svom, iako radi bez problema, posto je quad, ali sam primjetio da mi pocne zvuk stekat ak odem u drugi tab....  kako ugasiti, tj prebaciti na flash?? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 12:34 (exer1234).

0 0 hvala 0
14 godina
Laptop i youtube

evo rijesio sam.. radi odlicno i kod mene sad ... hlml5 je koma

0 0 hvala 0
11 godina
Laptop i youtube

Ja takodjer imam uvijek problema sa youtubeom...stvar je sto kod mene laptop nije slab...kupio sam prije par dana ultrabook Lenovo U510 sa i5 4200U, Nvidia 740M 2GB, RAM 8GB 1600Mhz i SSD od 250GB. Koristim internet explorera kao preglednika posto imam Windows phone mobitel i sve mi je povezano sa Microsoft racunom. Meni zna cesto pisati da moram instalirati flash player, iako IE11 ima ugradjen FP, i tek nakon refresha pokrene videozapis. Drugi problem je sto mi video stane kad postavim HD, fullHD ili pak manju rezoluciju. Treci problem je sto mi video pocne stekati ako spustim stranicu za procitati komentare. Opcenito pregled youtube stranice nije fluidno kao sto bi trebalo biti. Na laptopu sam pokusao otvoriti jedan veliki file 3D sa AutoCADom, pokrenuti Winamp, otvoriti Visual Studio, Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Access, 3 filma u FullHD rezoluciji i jos dosta toga, i izvrsavao je sve bez problema, i prelazio sam iz programa u program kao da je samo jedan otvoren. Onda sam otvorio Youtube i poceo je stekati skoro kao da imam neki stari Celeron procesor od pocetka ovog stoljeca...jel postoji nacin da to rijesim ili jednostavno google tako zahebava korisnike Microsoft proizvoda?

SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice