Laptop se ne pali

poruka: 4
|
čitano: 2.158
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Laptop se ne pali

Danas sam dobio jedan laptop, te kada uključim punjač u njega (koji je novi, danas otpakiran, radi 100%) na laptopu mi zasvjetli lampica i kad punjač gurnem do kraja više ne svijetli i nemože se upaliti, niti na bateriji, niti na dock stationu. Kada uzmem punjač i spojim direktno u laptop te onako polako gurma lampica za struju svijetli pomalo ali svejedno se ne pali. Dali je to MBO otišla ako se netko susretao sa sličnim? Mislio sam da je utor za AC ali onda bi bar radio na dockingu. Laptop nema garancije više nažalost :/

Dodatak: Čuje se zujanje nekakvo sitno u njemu kada je uljučen na AC.

powered by sashab
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 11:33 (sashab).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Laptop se ne pali
sashab kaže...

Danas sam dobio jedan laptop, te kada uključim punjač u njega (koji je novi, danas otpakiran, radi 100%) na laptopu mi zasvjetli lampica i kad punjač gurnem do kraja više ne svijetli i nemože se upaliti, niti na bateriji, niti na dock stationu. Kada uzmem punjač i spojim direktno u laptop te onako polako gurma lampica za struju svijetli pomalo ali svejedno se ne pali. Dali je to MBO otišla ako se netko susretao sa sličnim? Mislio sam da je utor za AC ali onda bi bar radio na dockingu. Laptop nema garancije više nažalost :/

Dodatak: Čuje se zujanje nekakvo sitno u njemu kada je uljučen na AC.

Vjerovatno ti je otišla matična.

Valentin
13 godina
neaktivan
Re: Laptop se ne pali

Garancija?!

Neznam se potpisat..xDD
15 godina
protjeran
Laptop se ne pali

Nema garanciju ovaj, istekla prij godinu i pol :/ Ali recimo kada je na bateriji laptop stisnem za paliti i lampica onako počne svijetliti, crveno/plavo par sekundi i to je to. A dok punjač guram bez baterije u njemu u jednom dijeli dok ga gurnem zasvijetli lampica ostalo ništa... Probao memoriju i hdd iz drugog sve radi bez problema.