pozdrav svima imam problem sa laptopom laptop je acer aspire 3050 a temperatura dođe i to 80cpu moze pomoc
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
otvori i očisti
Ako ga imaš vrć neko vrijeme, onda je normalno. Imam Acer, i ako je kao moj, onda bi trebao bez problema moć skinut poklopac s donje strane, ventilator i očistit od prašine. Ako nemaš kompresor, onda možeš s pumpom za bicikl. Važno je da skineš ventilator i makneš "tepih" koji se napravio na ispuhu.
imam onaj veliki kompresor pa cu sa njime ocistit a laptop nakon 15min rada pocme radit kao brusilica :D
imam onaj veliki kompresor pa cu sa njime ocistit a laptop nakon 15min rada pocme radit kao brusilica :D
Samo nemoj pod jaki tlakom ispuhat jer može oštetit neki dio. Par puta malo ispuhaj i bit će OK:
ocistio sam ga i sad je ok a kako da napravim ono postolje i dole ventovi
ocistio sam ga i sad je ok a kako da napravim ono postolje i dole ventovi
U ljeti možeš stavit neku letvicu pa njega položiš pa stime dobiva poviši položaj od kojih dobiva prozračnost a i stime bolje cirkulira hlađenje laptopa.
Ja sam već na dulje vrijeme utilizirao 4 špila karata =) Samo podigneš na nešto, bilo što, da ima više lufta ispod.
a planiro sam nesta izvest uzet 2 ventaa i napravit neko postolje i laptop na to jer ja imam 2 kompa i laptop pa mi laptop stoji ugasen nekad je samo upalit a dali bi imo kakog efekta od tog postolja