Laptop iz amerike

poruka: 5
|
čitano: 1.890
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Laptop iz amerike

Mislim uzet neki laptop iz amerike.Gledam ovaj:http://www.agearnotebooks.com/asusg55vw-rs71.html

Samo neznam dali vrijedi garancija,piše global warranty i zanima me jeli netko imao iskustva s tim.

Na njihovoj stranici piše da vrijdei svugdje gdje imaju servisne centre.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Laptop iz amerike
Burky kaže...

Mislim uzet neki laptop iz amerike.Gledam ovaj:http://www.agearnotebooks.com/asusg55vw-rs71.html

Samo neznam dali vrijedi garancija,piše global warranty i zanima me jeli netko imao iskustva s tim.

Na njihovoj stranici piše da vrijdei svugdje gdje imaju servisne centre.

Pa jesi pogledao jel ih ima u hrv?

Krpa
16 godina
Laptop iz amerike

MR Servis je Asusov servis u RH.

Nazovi ih i pitaj da li bi i kod njih vrijedila globalna garancija mada ne vidim zasto ne.

Znam za HP i Lenovo laptope iz poslovnih serija globalna garancija vrijedi i kod nas u ovlastenim servisima, pa bi nekom logikom trebala i za taj Asus.

Globalna garancija se ostvaruje putem serijskog broja laptopa, pa nije niti potreban racun ili papir za garanciju.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pitao sam ih i kao šta kažeš treba mi serijski broj.Rekli su da bez njega nemogu sigurno reć dali mi vrijedi garancija.

14 godina
neaktivan
Mauro kaže...

MR Servis je Asusov servis u RH.

Nazovi ih i pitaj da li bi i kod njih vrijedila globalna garancija mada ne vidim zasto ne.

Znam za HP i Lenovo laptope iz poslovnih serija globalna garancija vrijedi i kod nas u ovlastenim servisima, pa bi nekom logikom trebala i za taj Asus.

Globalna garancija se ostvaruje putem serijskog broja laptopa, pa nije niti potreban racun ili papir za garanciju.

Pitao sam ih i kao šta kažeš treba mi serijski broj.Rekli su da bez njega nemogu sigurno reć dali mi vrijedi garancija.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice