Laptop za igranje igara

poruka: 7
|
čitano: 1.171
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Laptop za igranje igara

Pozdrav! Kupujem laptop na kojem bih voljela igrati i igre (inače će služiti za surfanje, poneku grafičku obradu). Ne bih da cifra prelazi sedam tisuća kuna. U principu, voljela bih da je i jeftiniji :D pa su svi prijedlozi i više nego poželjni. Poželjno bi bilo i da je brz i ne pretežak. Za sada sam iskopala ova dva (no čini mi se da drugog nema kod nas na tržištu?), a upao mi je u oko i ovaj.

Budući da nisam baš vična poznavanju hardvera, možda sam totalno u zabludi. :D 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Laptop za igranje igara
Bejz od "gaming" laptopa za 7k. To ti je moj savjet.
Em kaj se nebus bas nesto kvalitetno naigrala na tome tu je jos i pitanje garancije. Ak si u mogucnosti kupi kantu kak spada. Dobivas 3-5g garancije ovisno od komponente dok recimo za ovog acera dobijes dvije.
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
9 godina
neaktivan
Laptop za igranje igara

Duly noted. :D

Kad bih slagala komp, prelazila bih na skroz novu konfiguraciju. Do sada sam imala AMD procesor, sada bih Intel. To onda znači i Intel matična (koja?)? Koju grafičku bih trebala uzeti? Razmišljam o ovoj no (za sada) nisam sigurna da je kompatibilna? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sta planiras igrat?
9 godina
neaktivan
Laptop za igranje igara

Malo zahtjevnije platforme (tipa Ori and the Blind Forest), poneki MMORPG (EVE, Elder Scrolls)...u principu bih voljela moći igrati većinu toga, tako da ne moram patit :D kad mi se neka igra ful svidi, a znam da nema šanse i da moram čekat x godina da sustignem tehnologiju (kupim novu kantu koja će moć hendlat samo igre starije od pet godina). Jer na kompu koji je krepucnuo nisam mogla pokrenuti ništa nakon 2010. (osim nekih simpatičnih nezahtjevnih platformica). 

Eh da, možda je zgodno spomenuti da će komp biti korišten i za web/grafički dizajn. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 19:58 (Keira).

0 0 hvala 0
17 godina
Laptop za igranje igara

Konkretno imam Acera V17 Nitro star 8 mjeseci (cijena 1000E) i na njemu se moze jako jako kvalitetno igrati i slusati muzika i gledati filmovi. Fallout 4, Mad Max, XCOM 2 max detalji u full hd, igre lete! Moj savjet uzmi laptop negdje iz EU ducana, ima posebna tema na forumu u vezi on line specijaliziranih ducana i probaj naci nesto sto ti se svida i nemoj se brinuti da ti bilo koje aplikacije, igre ili bilo sto nece dobro raditi na dobrom laptopu iz ovo tvog cijenovnog ranga. To su odavno bapske price i neupucena laprdanja!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Konkretno imam Acera V17 Nitro star 8 mjeseci (cijena 1000E) i na njemu se moze jako jako kvalitetno igrati i slusati muzika i gledati filmovi. Fallout 4, Mad Max, XCOM 2 max detalji u full hd, igre lete! Moj savjet uzmi laptop negdje iz EU ducana, ima posebna tema na forumu u vezi on line specijaliziranih ducana i probaj naci nesto sto ti se svida i nemoj se brinuti da ti bilo koje aplikacije, igre ili bilo sto nece dobro raditi na dobrom laptopu iz ovo tvog cijenovnog ranga. To su odavno bapske price i neupucena laprdanja!

Taj laptop ima godinu dana garancije, kosta 7 i pol za kesh i 8 i nesto na kartice. I kaj ako rikne za godinu dana. Hoce opet dat 8k? Sorry al ja ne dajem 1000 eura za nes kaj mi garantiraju da ce radit godinu dana ili hoce da dam jos 500kn za produljenje garancije, a poslje ko te hebe. Uglavnom ako curi ne treba bas konkretno prijenosnik da ga moze okolo nosat zbog posla il nekih konkretnih stvari za 7000 kupi puno bolju kantu od svakog laptopa u toj cijeni. O garanciji da ne govorim.
Za tu lovu slozi puno bolji komp od tog laptopa. pogotovo ako joj ne treba monitor i periferija. 
Ja ne velim da se na tom laptopu nemres igrat, dapace mozes. Ali kaj ak nes rikne, kaj za godinu dana ak ce htjet stavit drugu karticu? SSD, disk na 7200 itd itd.? Racunalo ce uvjek bit bolje za igranje u istom cijenovnom razredu. A laptop je dobar ako imas viska para. Ja sam se jednom opekao i nikada vise..

Keira ak ti se nitko ne javi s nekim pametnim prijedlogom slobodno se javi u pp pa cemo iskopat nesto. Nebum te silil da kupis nesto neg cu ti samo dat smjernice kaj da gledas pa ces sama odlucit.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice