Laptop do 7500kn namjenjen za 3D modeliranje

poruka: 17
|
čitano: 7.117
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Molim vas pomoc oko prijedloga za kupnju laptopa namijenjen za 3D grafiku.

17"

Hvala svima unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pogledaj si acer aspire 7740G

on je 5300kn 17,3'' i pre**bene performanse. za razliku cijene si mozes ubost i lijepi ekran na kojemu ce ti bit puno lakse radit nego na ekranu laptopa.

ja zadnji put kad sam gledo modeli ispod 8000kn mu nisu bili ni do koljena, ne znam jeli izaslo kojih novih modela u zadnja 2-3 tjedna.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Laptop do 7500kn namjenjen za 3D modeliranje
Hvala na preporuci....malo sam pratila sto ljudi kazu o acer aspire 7740G pa vidim da ima dosta problema....

Ja sam se nekako najvise zagledala za HP ProBook 4710s

Intel Core 2 Duo 2.53GHz
17.3" LED HD WXGA TFT 1600 X 900
ATI RADEON HD4330 512 MB
1GB + 2GB DDR2 880 MHz
500GB SATA 7200 rpm

Ima tko kakva iskustva i misljenje o ovom modelu..... ?
15 godina

evo moja iskustva s njim,pokvario se nakon šest mjeseci i još mi ga nisu popravili,uzmi rađe dell studio imaš ga u linksa

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan

kada kažeš 3d grafika, na što misliš? ja koristim 4710s, ali nije baš da ima neke pretjerane snage u izvođenju zahtjevnijih aplikacija.

15 godina
neaktivan
3D max... sketch up....photoshop
15 godina
protjeran

Moj frend ima ovaj a redi u PS i Avidu evo link http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=5500195 ali stvarno je dobar je 300 kn skuplji od navedene cijene ali vrijedi moja preporuka Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
icda kaže...
3D max... sketch up....photoshop

hm, čuj photoshop i lightroom redovito koristim na njemu, nije sjajno, ali opet nije tako niti loše, za 3ds max ne znam, koristim cinema 4d (ali mislim da su tu negdje glede trošenja resursa) koji radi na zadovljavajućoj raizini (cinema 4d sam stavio samo radi probe na njega, za takve stvari koristim desktop). 4 gb, odnosno 3,25 rama u 32 bitnim windowsima, je po meni dovoljno za sve navedene programe, grafika jest slaba na njemu ali opet nije niti tako loša, sve u svemu po meni je taj laptop nekakva optimalna sredina, nije loš ali nije niti premoćan. pohvale idu velikom dispalyu, i odličnoj tipkovnici. moja mišljenje je da ga staviš u uži krug kandidata za kupnju. a mislim da mu je cijena sada nešto više od 5000 kuna.

da sam na tvom mjestu, gledao bih neki laptop s dd3 memorijom i procesorom iz "i" serije, takvi su ipak bolji u preformansma.

i htio bih još reći da imam i jednu stolnu konfiguraciju od hp (mala radna stanica), koja je puno puno bolja za rad u takvim aplikacijama, i inače sam općenito zadovoljan s hp-om, i ako su i oni postali kinesko-tajvanski proizvod.

16 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

Moj frend ima ovaj a redi u PS i Avidu evo link  http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=5500195  ali stvarno je dobar je 300 kn skuplji od navedene cijene ali vrijedi moja preporuka  Cool

to je dobar stroj, još da mu je veći hhd, našao sam detaljnije specifikacije gdje kaže da je 4gb ddr2 i da hdd radi na 7200, procesor je 2,6 ghz. dobar stroj, a pogotovo grafička kartica, koje je namijnjena za rad u programima kao što je 3dsmax. po meni je mana veličina displaya koji je 15,4 i ako ima veliku rezoluciju.

prije bih uzeo ovoga nego 4710s

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 16:43 (robisierra92).
15 godina
neaktivan
da....i htjela bi uzeti procesor iz "i" serije....veci hard 500GB.. makar i onda u kombinacija sa manjim ekranom i dodatni monitor sa strane, mislim da bi to bila odlicna kombinacija....
muci me koju graficku trebam gledati za te potrebe.....
17 godina
neaktivan

Jesi razmišljala o nekom HP-u iz w serije? Ja imam 8710w sa Quadro grafičkom, koristim ga baš za 3ds max, photoshop i after effects. Potraži na sniženjima, sad je izašla nova serija 8740, pa su ove 8730 i 8710 jeftine, a namijenjeni su baš za ono što tražiš...

Pavo
17 godina

uzmes ovaj HP i stavis vanjski monitor.

eventualno kasnije nadogradis RAM i to je to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
icda kaže...
da....i htjela bi uzeti procesor iz "i" serije....veci hard 500GB.. makar i onda u kombinacija sa manjim ekranom i dodatni monitor sa strane, mislim da bi to bila odlicna kombinacija....
muci me koju graficku trebam gledati za te potrebe.....

za tebe je onda definitivno grafička iz nvidijine serije FX, gle i ovaj stroj nije lošLINK. da li ti je stvarno neophodan takav laptop, mislim, više se isplati uložiti u neku dobru stolnu konfiguraciju. ti laptopi ionako zastarjevaju vrlo vrlo brzo, a cijene im neidu na ruku.

15 godina
neaktivan
da...trebala bi uzeti laptop jer sam dosta mobilna i nikako na jednom mjestu...
16 godina
neaktivan

onda je za tebe hp serija 8, ali nisu baš jeftini, evo pogledaj ovdje.

17 godina
robisierra92 kaže...

tu se slazemo samo su im i cijene... uh...

ali opet, ako se na tome pare vrte...

16 godina
neaktivan
sasa kaže...
robisierra92 kaže...

tu se slazemo samo su im i cijene... uh...

ali opet, ako se na tome pare vrte...

čuj, onaj tko radi s njime, taj će ga i otplatiti. ja sam svog hp-a odavno otplatio kroz posao, i kada budem kupovao nešt novo, krajem godine, opet će biti hp.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice