Laptop do 3000 kn

poruka: 12
|
čitano: 6.535
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Laptop do 3000 kn

evo trazim neki laptop malo bolji za igranje

acer asus lenovo koji je od tih bolji za igranjue i dajte mi neke modele navedite

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Laptop do 3000 kn

Teško da ćeš naći novi laptop do 3000kn koji će ti služit za igranje.

Ti do 3000kn će ti jedva vrtit igre(mislim na novije naslove) na slabim postavkama, ako ti nije hitan laptop radije si uzmi stolni PC za te pare

14 godina
neaktivan
Laptop do 3000 kn

ma ne novi nego rabljeni i daa netrba biti na najjacim postavkama

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Laptop do 3000 kn

Mozete li mi preporuciti laptop do 3000kn....Ne koristim ga za igranje nego za faks (office), gledanje filmova, you tube i dr. Nista zahtjevno previse.... Koji bi onda bio best buy...jer ja se ne razumijem bas...hvala...

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

pa odmene hp pavilion idu sve igre i istjece mi garancija laptop ko nov.najbolja prilika

15 godina
neaktivan
Laptop do 3000 kn

moze  neka  preporuka  koji  bi  laptop  bio  best  buy  za  te  novce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Laptop do 3000 kn

laptop nije za igre.... sorry za OT

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laptop do 3000 kn

ma  tko  je  tu  uopce  spomenuo  za  igre  susjed  trazi  nesto  do 3K  samo  ce  ga  koristiti  za  internet  i  tu  i  tamo  za  koji  film...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tarantula6 kaže...

ma  tko  je  tu  uopce  spomenuo  za  igre  susjed  trazi  nesto  do 3K  samo  ce  ga  koristiti  za  internet  i  tu  i  tamo  za  koji  film...

citaj malo bolje prvi post, iako je star, nisi napomenuo da nije za igranje... a za internet i tu i tamo koji film mozes uzet bilo koji laptop do 3000kn, sumnjam da ce ti biti neka razlika.... 

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 2:11 (shimeface).
14 godina
neaktivan
Laptop do 3000 kn

Da ne otvaram novu temu, odma cu postavit pitanje ovdje.

Trebam laptop za 3k moze i vise ako je dobar razlog, laptop bi sluzio samo za internet...
Kupujem samo kod ADM-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
#GaMerr kaže...

Da ne otvaram novu temu, odma cu postavit pitanje ovdje.

Trebam laptop za 3k moze i vise ako je dobar razlog, laptop bi sluzio samo za internet...
Kupujem samo kod ADM-a

Evo, ima 3 godine garanciju, 4GB RAMA, disk od 500GB.

Nije za igranje, ali najbitnije kod laptopa ima (3 godine garancije, za razliku od konkurencije koja ima 1 godinu).

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=254_202&products_id=12449

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 12:53 (Valentin17).
13 godina
neaktivan
Laptop do 3000 kn

Da ne otvaram novu temu...

Htio bi kupit laptop starcima, oni bi ga koristili za internet i gledanje filmova (prebacivanje slike na TV). Neće ništa tipkat na njemu pa ne trebaju kerefeke tipa armrestovi i ful ugodne tipkovnice. Volio bi da je ekran što veći da mogu lakše vidjeti na njemu. Laptop bi stalno bio priključen na struju i stoji na stolu tak da mi težina i trajanje baterije nije bitno. Disk je poželjno što veći da gore stane sva multimedia. Nemaju ni jednu igru osim Solitarea.

TLDR: pomoć oko laptopa s pristojnim ekranom samo za net i filmove, nebitna težina i vrijeme autonomije.

Hvala unaprijed,

Ivan

EDIT: našao HP 655, za ono što trebam mi se čini ok (15.6 ekran, HDMI, ok proecsor i dosta memorije i harda). Jel sam možda nešto propustio?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 14:54 (Pikka).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice