evo trazim neki laptop malo bolji za igranje
acer asus lenovo koji je od tih bolji za igranjue i dajte mi neke modele navedite
hvala
evo trazim neki laptop malo bolji za igranje
acer asus lenovo koji je od tih bolji za igranjue i dajte mi neke modele navedite
hvala
Teško da ćeš naći novi laptop do 3000kn koji će ti služit za igranje.
Ti do 3000kn će ti jedva vrtit igre(mislim na novije naslove) na slabim postavkama, ako ti nije hitan laptop radije si uzmi stolni PC za te pare
ma ne novi nego rabljeni i daa netrba biti na najjacim postavkama
Mozete li mi preporuciti laptop do 3000kn....Ne koristim ga za igranje nego za faks (office), gledanje filmova, you tube i dr. Nista zahtjevno previse.... Koji bi onda bio best buy...jer ja se ne razumijem bas...hvala...
pa odmene hp pavilion idu sve igre i istjece mi garancija laptop ko nov.najbolja prilika
moze neka preporuka koji bi laptop bio best buy za te novce?
laptop nije za igre.... sorry za OT
ma tko je tu uopce spomenuo za igre susjed trazi nesto do 3K samo ce ga koristiti za internet i tu i tamo za koji film...
ma tko je tu uopce spomenuo za igre susjed trazi nesto do 3K samo ce ga koristiti za internet i tu i tamo za koji film...
citaj malo bolje prvi post, iako je star, nisi napomenuo da nije za igranje... a za internet i tu i tamo koji film mozes uzet bilo koji laptop do 3000kn, sumnjam da ce ti biti neka razlika....
Da ne otvaram novu temu, odma cu postavit pitanje ovdje.
Trebam laptop za 3k moze i vise ako je dobar razlog, laptop bi sluzio samo za internet...
Kupujem samo kod ADM-a
Da ne otvaram novu temu, odma cu postavit pitanje ovdje.
Trebam laptop za 3k moze i vise ako je dobar razlog, laptop bi sluzio samo za internet...
Kupujem samo kod ADM-a
Evo, ima 3 godine garanciju, 4GB RAMA, disk od 500GB.
Nije za igranje, ali najbitnije kod laptopa ima (3 godine garancije, za razliku od konkurencije koja ima 1 godinu).
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=254_202&products_id=12449
Da ne otvaram novu temu...
Htio bi kupit laptop starcima, oni bi ga koristili za internet i gledanje filmova (prebacivanje slike na TV). Neće ništa tipkat na njemu pa ne trebaju kerefeke tipa armrestovi i ful ugodne tipkovnice. Volio bi da je ekran što veći da mogu lakše vidjeti na njemu. Laptop bi stalno bio priključen na struju i stoji na stolu tak da mi težina i trajanje baterije nije bitno. Disk je poželjno što veći da gore stane sva multimedia. Nemaju ni jednu igru osim Solitarea.
TLDR: pomoć oko laptopa s pristojnim ekranom samo za net i filmove, nebitna težina i vrijeme autonomije.
Hvala unaprijed,
Ivan
EDIT: našao HP 655, za ono što trebam mi se čini ok (15.6 ekran, HDMI, ok proecsor i dosta memorije i harda). Jel sam možda nešto propustio?