Kupovina ram-a

poruka: 8
|
čitano: 1.484
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kupovina ram-a za laptop

Zna li netko gdje u Rijeci i okolici nabaviti modul od 4 gb 1066 mhz ram-a (pc3-8500 sodimm ddr3) jer više ludim imam stariji toshibin laptop probao sam sa 1333 mhz (više modula i više proizvođača) ali ne radi , ventex ne drži ništa (bio jučer pitat) , hgspot i links drže jedino od 2 gb module a netcom po običaju nema ništa. Unaprijed se zahvaljujem

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2015 19:04 (Mord).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kupovina ram-a za laptop

Zar nezna nitko gdje bi navedeno mogao nabaviti ?

12 godina
protjeran
Kupovina ram-a

ako je laptop toliko star da ga koristis samo za surfanje netom isti krc imao  4 ili 8 gig rama

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kupovina ram-a

Ma nije toliko star kupljen 2011 g. nego samo podržava tu vražju memoriju od 1066 mhz nijednu drugu (znam jer sam probao) ipak je to toshiba (nikad više)

14 godina
neaktivan

volim vidjet to što kupujem a a u slučaju neispravnosti isto vratiti ili zamjeniti bez ikakvih zavrzlama

11 godina
neaktivan
Kupovina ram-a

kod nas takav ram u trgovinama ne mozes nac mislim, dakle,  ostaju ti ebay, amazon ili neki eu shop tipa alzashop, computeruniverse...

Clueless gamers shouldn't judge
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hmm gledao sam malo na computeruniverse i našao ovo:

http://www.computeruniverse.net/en/products/90428972/corsair-valueselect-8gb-ddr3-so-dimm-kit.asp

http://www.computeruniverse.net/en/products/90366331/g-skill-sq-serie-8gb-ddr3-so-dimm-kit.asp

ima li tko kakvih iskustva s njima ježim se malo od kupovine izvana i šta je ovo dispatch 30 eura poštarina ili ?

btw kakvi su načini plaćanja nemam paypal ni slično

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2015 17:30 (Mord).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice