Bok
Zelim kupit notebook ili laptop do 2000 kn, max 2500... Ne treba mi za nikakvo igranje zelim imat pristojan laptop za rad na faksu ( prva sam godina ) ... Molim neke dobre preporuke.
Hvala
Kupnja notebook-a
- poruka: 10
- |
- čitano: 2.567
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nesto ovakvo : http://www.diskont24.com/product.php?productid=70766
Vec sam naisao na taj i mislim da je dosta dobar, vjerujem u ACER. Ali treba jos pogledat :) ..ima tko jos nekakvu preporuku? Bio bi zadovoljan da uz link napisete i svoje misljenje o odredenom uredaju,ako ga imate. Hvala
Vec sam naisao na taj i mislim da je dosta dobar, vjerujem u ACER. Ali treba jos pogledat :) ..ima tko jos nekakvu preporuku? Bio bi zadovoljan da uz link napisete i svoje misljenje o odredenom uredaju,ako ga imate. Hvala
Ovaj gore je jeftin a dobar, ima 6 čelijsku bateriju koja dura mislim oko 5h, ja imam 3 čelijsku i sranje je, jedva drzi 1h 45min,
svi hvale Acerov ekran da je iznadprosjecan u prikazu slike kao i dosta kvalitetnu tipkovnicu.
cek, cek, cek... jel tebi triba NOTEbook ili NETbook, jer prvo za te pare nemos dobit (bar ne novo), a drugo ce ti postat preokrljasteno bar onog trena kad prvi put zatribas snimit cd/dvd jer snimaca NEMA. ides li na eksterni, onda za tu dodatnu cifru vec mozes uzet normalni notebook, normalnog ekrana... dakle, ako doma imas bar obicni kompjuter, onda ok, inace idi na klasicni notebook...
Treba mi NOTEbook... I treba mi samo za osnovne potrebe. Ne planiram ja na tom igrat igrice ili gledat filmove i tako sta,jer za to imam kompjuter kod kuce. NOTEbook ce mi sluzit samo za faks,a za sve ostalo imam svoj PC. Nadam se da sam pojasnio sve:)?!
Treba mi NOTEbook... I treba mi samo za osnovne potrebe. Ne planiram ja na tom igrat igrice ili gledat filmove i tako sta,jer za to imam kompjuter kod kuce. NOTEbook ce mi sluzit samo za faks,a za sve ostalo imam svoj PC. Nadam se da sam pojasnio sve:)?!
Mislim za tu lovu da neces naci novi notebook
za te pare ne možeš nabaviti niti za te tvoje potrebe, jer za te pare laptopi nemaju niti optički disk, niti imaju ekran veći od 10"... tak da skupi još malo para za novi laptop
NOTEbook za te pare (bar novi) NECES nac... ali evo http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=3&se=9963&order=min_cijena s tim da uzmes u obzir da su renew reparirani laptopi...
@wifi Hvala, mozda pomogne
@MorciTheCroat E pa ja mislim da mozes i to dosta pristojni. Jer prije nego sto sam objavio nasao sam 3 solidna notebooka...ali htio sam vidit kakve preporuke imate vi ostali.
@freak To sto notebook nema ekran veci od 10" meni uopce ne predstavlja neki problem, a i opticki pogon ne bi trebao bit problem.
Hvala vam svima na vase primjedbe, definitivno cu ih uzet u obzir kad budem kupovao.