Kupio ih neki lap jacih preformanis ali da nije preskup pa ako moze pomoć
HVALA
Kupio ih neki lap jacih preformanis ali da nije preskup pa ako moze pomoć
HVALA
Kupio ih neki lap jacih preformanis ali da preskup pa ako moze pomoć
HVALA
wut?
HVALA
Moraš biti malo precizniji, Koliko novaca i kakve igre planiraš igrati, koliko veliku dijagonalu ekrana hoćeš, itd.
HVALA
mogao si barem tu jednu rečenicu napisati kako spada, jer ovako te nitko neće shvatit ozbiljno, barem ja neću.
pa do nekih 3500 kn jacih preformansi koliko se za to moze dobiti
za te novce zaboravi na igrice. Ali za te novce se da složiti pristojna konfuiguracija za igranje.
za te novce zaboravi na igrice. Ali za te novce se da složiti pristojna konfuiguracija za igranje.
Nemoj tako, tetris može igrati na ultra high postavkama. Šalu na stranu gledaj nešto poput ovoga: http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=3714
Ne znam što ti znači preskup.
Do 5.000kn, 7.000kn ili preko 8.000?
Neznam za tebe, al ja se stresem kad vidim onu jadnu rezoluciju 1366x768 na laptopu od 6000kn, pa sam gledao laptope sa 1080p rezolucijom.
Dell Inspiron 7520, Svijet Medija, 6.416kn (kod nas)
Sager NP9130, XoticPC, 6.555Kn (s Interneta)
Ne postoji laptop za gaming do 3.500kn.
Ne postoji laptop za gaming do 3.500kn.
Ovisi što čovjek igra. Ako su u pitanju nezahtjevnije igre uredno ih može igrati i na jeftinijem laptopu pod nižim postavkama.
to je to sta meni treba
Potegneš za 400kn i uzmeš ovo: http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_254_198&products_id=11624
i3 procesor i nVidia 540m bi trebali gurati nezahtjevne igre bez problema, pa čak i ove novije na niskim/srednjim postavkama.
ništa od igranja na laptopima preko ljeta. ionako se previše griju.