Koju grafičku uzeti za laptop Lenovo G500?

poruka: 3
|
čitano: 2.451
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Koju grafičku uzet ???

Pozdrav, trebam savjet oko laptopa Lenovo G500.  Laptop je po dostavi direktno iz M SAN-a dosao bez 8 gd ssd i graficke (samo integrirana intel HD 4000 ). S obzirom da sam se s likom koji mi je to prodao cuo preko e-maila u kojem mi je naveo specifikacije nisam davao paznju cinjenici da nije naveo graficku ( ja sam njemu bio poslao gornji link da zelim taj laptop pa se podrazumijevalo da graficka ide unutra). Sve u svemu posteno sam se zajebo, iako mi manjak ssd-a ne smeta planiram radit dosta u autocadu i PS pa mi integrirana graficka nije opcija... Zato me zanima koju bi vi graficku preporucili do recimo 700 kn za laptop ?? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 17:47 (elroxery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Koju grafičku uzet ???

Lenovo G500 ne posjeduje mxm slot stoga je samu graficku nemoguce naknadno nadograditi. Ali ovaj model koji si linkao ima graficku koja se pali po potrebi zbog Enduro tehnologije. Unutar drivera mozes namjestiti za koju aplikaciju da se interna Radeonka koristi.

Dell Precision M6600
12 godina
Koju grafičku uzet ???

Preko kojih drivera bih to mogao postici ? Dali bih to morao u catalyst control centar ici i tamo nesto namjestit ili nesto drugo ? Ja kad pokrenem dxdiag on mi kaze da nema nikakve radeonke u laptopu samo Intel HD 4000 :(

EDIT : sve rijeseno uz pomoc lokalnog pc guru-a, tema se moze slobodno lockat :) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 0:13 (elroxery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice