Želio bih kuriti netbook. Ali me zanima dali se na njemu može igrati nešto u rangu undengraund 2 na najmanjim postavkama.
Kakva je grafika na netbokovima
- poruka: 14
- |
- čitano: 2.781
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Želio bih kuriti netbook. Ali me zanima dali se na njemu može igrati nešto u rangu undengraund 2 na najmanjim postavkama.
bez brige mozes igrati bez problema iako grafika nije bajna
Pogledao sam na youtubu i vidio Asus N10 sa NVIDIA GeForce 9300M GS.
Najbolje na tržištu, ali još nije došao kod nas.
Zna li netko.
ti pitas za underground 2,a trebao si zapravo pitati GTA IV!!! :D
underground 2 je igrica pffff .... ALI ZA UNDERGROUND TREBAS IMAT 4gb graficka 1 gb quad 6600+++,20gb free hdd :D :D :D :D
ja cu sad brzo laptop samo neznam koji cu
Procesor: Intel Core 2 Duo T5800 (2.0GHz) Zaslon: 17" WXGA (1440x900) Radna memorija: 3GB DDR2 Čvrsti disk: 250GB Optički uređaj: DVD+-RW Grafička kartica: nVidia GeForce 9600M GT (512MB) Povezivanje: modem, LAN, WLAN Ostalo: USB2.0x4, HDMI, VGA, ExpressCard, AudioOut, MicIn OS: Windows Vista Home Premium
iliii
Procesor: Intel Core 2 Duo P7350 (2.0GHz) Zaslon: 16" WXGA (1366x768) Radna memorija: 3GB DDR2 Čvrsti idsk: 250GB Optički uređaj: DVD+-RW Grafička kartica: nVidia GeForce 9600M GS (512MB) Povezivanje: modem, LAN, WLAN Ostalo: USB2.0x4, eSATA, HDMI, ExpressCard, dock port, Webcam, CR, FP OS: Windows Vista Home Premium
ALI PRVI JE BOLJI :)
zbog graficke GT JE BOLJI 100 PUTA OD GS
ivane koja NVIDIA GeForce 9300M GS ta graficka je ohohoh otkad..... :D
I ja bi kupio takav kao ti. Samo što meni ne treba veliki nego mali max. 10" monitor.
možda ga sada uzmem ili za koji mjesec. VIdjet ču kako če se razvijat.
onda kupi apple notebook ali vjeruj mi kupi ovi laptop veci jer su kvalitetniji i bolji najbolje marke su ti hp,acer,toshiba nemoj ni dell siemens forcebook....forcebook je onako solidan al kvaliteta nije .... :D
ACER RULZZZ :)
Ako možeš još napisat koji su to appeli.
HVALA.
apple kompjutori su ti mali skoro dzepni kompjutori ali su preskupi *Apple MacBook Pro Core2Duo 2.4GHz 2GB 160GB 17'' 1680x1050 DVDRW DL nVidia 8600M iSight /z0ed000dj
2.4 gHz,2gige 160gb.....a laptop 21000kn neisplativo......
vidis u mome odgovoru prvome na ovoj temi cu uzesti onaj acer ..... a bolji je puno od ovoga i dode 6000kn....to ti je samo za bogatase :D
premda su i ti veliki a mali ti dode 25000kn vidi u hgspota
underground 2 je igrica pffff .... ALI ZA UNDERGROUND TREBAS IMAT 4gb graficka 1 gb quad 6600+++,20gb free hdd :D :D :D :D