IBM Lenovo R60e problemi nakon svjeze instalacije

poruka: 7
|
čitano: 1.583
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Reinstalirao sam Win XP Pro na ovom laptopu i nikako ne mogu osposobiti wireless, ethernet, zvuk i tipke za zvuk, probao sam sve drivere, mnogo kombinacija i redoslijeda instaliranja i niti jedan radi... Pomoc? :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesi li napravio recovery s one hidden particije na tvornicke postavke, ili si stavio svoje Windowse XP klasicnim putem?

http://irale.deviantart.com

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: IBM Lenovo R60e problemi nakon svjeze instalac

mozda zvuci cudno, ali probaj frisko instalirat xp i stavit samo drivere za chipset. nakon toga restartaj i stavi drivere za ostalo.

16 godina
neaktivan
RaLe kaže...

Jesi li napravio recovery s one hidden particije na tvornicke postavke, ili si stavio svoje Windowse XP klasicnim putem?

Zvao sam HgSpot i isto su mi ovo rekli, to cu probati, mora raditi.

17 godina
neaktivan
Proz0r kaže...
RaLe kaže...

Zvao sam HgSpot i isto su mi ovo rekli, to cu probati, mora raditi.

Nisam ti ja nista rekao da radis xD xD

Salu na stranu, posjedujem R60 i vrlo uspjesno i brzo sam obavio restore na tvornicke postavke putem te predivne skrivene particije koju Lenovo stavlja.  Osmijeh

Naravno gubis sve podatke.

Sretno. :D

http://irale.deviantart.com
17 godina
Proz0r kaže...

Reinstalirao sam Win XP Pro na ovom laptopu i nikako ne mogu osposobiti wireless, ethernet, zvuk i tipke za zvuk, probao sam sve drivere, mnogo kombinacija i redoslijeda instaliranja i niti jedan radi... Pomoc? :(

mozda glupo pitanje, ali jesi li skunuo drivere sa lenovo weba? i to bas prema s/n broju svog laptopa?

16 godina
neaktivan

Da, jesam

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice