Reinstalirao sam Win XP Pro na ovom laptopu i nikako ne mogu osposobiti wireless, ethernet, zvuk i tipke za zvuk, probao sam sve drivere, mnogo kombinacija i redoslijeda instaliranja i niti jedan radi... Pomoc? :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi li napravio recovery s one hidden particije na tvornicke postavke, ili si stavio svoje Windowse XP klasicnim putem?
mozda zvuci cudno, ali probaj frisko instalirat xp i stavit samo drivere za chipset. nakon toga restartaj i stavi drivere za ostalo.
Jesi li napravio recovery s one hidden particije na tvornicke postavke, ili si stavio svoje Windowse XP klasicnim putem?
Zvao sam HgSpot i isto su mi ovo rekli, to cu probati, mora raditi.
Zvao sam HgSpot i isto su mi ovo rekli, to cu probati, mora raditi.
Nisam ti ja nista rekao da radis xD xD
Salu na stranu, posjedujem R60 i vrlo uspjesno i brzo sam obavio restore na tvornicke postavke putem te predivne skrivene particije koju Lenovo stavlja.
Naravno gubis sve podatke.
Sretno. :D
Reinstalirao sam Win XP Pro na ovom laptopu i nikako ne mogu osposobiti wireless, ethernet, zvuk i tipke za zvuk, probao sam sve drivere, mnogo kombinacija i redoslijeda instaliranja i niti jedan radi... Pomoc? :(
mozda glupo pitanje, ali jesi li skunuo drivere sa lenovo weba? i to bas prema s/n broju svog laptopa?
Da, jesam