Hp510

poruka: 4
|
čitano: 862
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Hp510

Znači imam HP 510 te nemam bateriju za njega.te ga stalno držim na punjaču.Ovo 'stalno' krivo sam se izrazio jer laptop buden a punjaču i radi ali mi se samo odjednom sam od sebe ugasi.(i nije problem u pregrijavanju ni takvim stvarim) nego ili punjač ili ulaz za napajanje..Kada ubacim unutra jack dosta je klimavo i čim se malo jače miče laptop i tako to on se ugasi..pa sada neznam šta napravit..ima tko kako rješenj ili priejdlog?
Nebih kupovao novu bateriju jer je to dosta stari laptop ali možda po pitanju tog ulaza na laptopu dali probat zamijenit ili nešto ili pogledat možda adapter?-Jer komp radi pa se onda ugasi a ponekad se odma ugasi pa trebam izvući punjač pa ga oept spojit..a pregrijavanje i te stvari sam već sredio tako da isključeno.

LP 

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 21:59 (Sk3pta).

0 0 hvala 0
14 godina
Hp510

- To nije tako veliki kvar, preporučio bih ti da to daš na servis, pa neka pregledaju.

- Vjerojatno bude trebalo zamjeniti taj konektor za napajanje na laptopu (KLIK za više info),

eventulano kontrolirati punjač, jer ovako s lošim kontaktom si možeš samo spalit matičnu i napravit

još veću štetu, ne bi popravak trebao biti jako skup, a ako laptop još služi svrsi, onda...

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Hp510

A razmišljao i ja isto da zamijenim mogu i sam nije neki problem samo htio da čujem i drugo mišljenje.
Kako misliš kontorlirat punjač? 

14 godina
Re: Hp510
Sk3pta kaže...

A razmišljao i ja isto da zamijenim mogu i sam nije neki problem samo htio da čujem i drugo mišljenje.
Kako misliš kontorlirat punjač? 

- A za tebe doma je kontrola tako da probaš drugi, za servis, postoji način za to ispitati.

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice