HP Pavilion dv9700 neće upaliti

poruka: 3
|
čitano: 3.176
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ima dvije godie kako sam ga dobio iz Amerike i bio je "Refurbished". U radu mi se slika na monitoru pretvorila u neko bjelilo sa crtama i nakon gašenja i ponovnog paljenja bootanje krene par sekundi i ne učita BIOS već se samo resetira i tako u nedogled. Otvorio sam ga, očistio, stavio pastu, vratio sve na svoje mjesto i negdje u pola posla probam i BIOS se počeo dizati. Mislio sam da sam riješio problem, ali kad je bio posve sastavljen, opet isto. Opet ga rastavim i probam na onom mjestu gdje mi je pokazivao znake života, ali to više nisam dobio. Što se moglo desiti? Čitao sam po forumima da se HP dosta pregrijava, ali kod igrica, a ja ne igram igrice, već mi služi samo za posao. Ima li netko kakvu ideju kako ga osposobiti?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HP Pavilion dv9700 neće upaliti

Problem do chipseta na matičnoj ploči ili grafičkog čipa, uglavnom imaju tendenciju odlijepiti (popusti tvornički tinol) se s matične ploče pa se manifestira kvar koji si naveo, uglavnom u servisu ti to kvalificiraju kao kvar matične ploče, popravak cca 3500-4000kn tako da nažalost loše vijesti.

Y.P.F.
16 godina
protjeran

taj problem imam ja crkla je graficka kartica ali ima na forumu jedan tip koji za 500kn popravi ga nadi ga zove se USER71

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice