HP 6715b pitanja i odgovori

poruka: 76
|
čitano: 32.291
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: HP 6715b i igranje
lucijan kaže...
 Evo, napokon sam rijesio taj problem prema tvojim naputcima. Zahvaljujem!!! Osmijeh
 ma sitnica....tu smo da pomognemo....
samo pitajte(tu na forumu), ako ima neko nekih problema s ovim laptopom Osmijeh

Moj laptop:HP Compaq 6715b, Sempron 3600+
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2008 18:55 (mali.ivica87).
17 godina
neaktivan
HP 6715b

Z.

Izgleda da cu u skoro vrijeme kupiti ovaj laptop.

Citam tu sto ste pisali i buni me to sto vi pricate o laptopu sa 2GB a sad vidim da je u ponudi model sa 4GB ( http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=5500204 )...

Ne igram nesto igre previse, eventulano bi mi sluzio za business, eventualno na neki lan (CS, COD2...)...

Koji OS mu bolje lezi, XP ili Vista; kako stoje driveri za navedene operativne sisteme?

Zanima me jel to ok laptop, nesto mi je cijena cudna samo 5 000 kn; mislim, ipak ima 4GB i 250GB...

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2008 11:38 (3eX).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HP 6715b
3eX kaže...

Z.

Izgleda da cu u skoro vrijeme kupiti ovaj laptop.

Citam tu sto ste pisali i buni me to sto vi pricate o laptopu sa 2GB a sad vidim da je u ponudi model sa 4GB ( http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=5500204 )...

Ne igram nesto igre previse, eventulano bi mi sluzio za business, eventualno na neki lan (CS, COD2...)...

Koji OS mu bolje lezi, XP ili Vista; kako stoje driveri za navedene operativne sisteme?

Zanima jel to ok laptop, nesto mi je cijena cudna samo 5 000 kn; mislim, ipak ima 4GB i 250GB...

Hvala.

Ok je laptop. Meni radi odlično.
Igra na njemu možeš skoro pa i zaboravit jer je lap predviđen baš za buisness.

Na ovom laptopu sam imao i XP i Sad imam Vistu i moram priznat da vista radi odlično. Dvojezgreni proc u kombinaciji sa dosta rama (u mom slučaju 3GB) daju dosta dobre performanse i ugodan rad.
Zanm da bi se sad mogla i povuć tema XP vs. Vista, al ja ti ipak preporučam Vistu jer će ti ona najbolje iskoristit puni potencijal laptoopa.
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
neaktivan
HP 6715b i igranje

Hvala;

samo kako si to mislio da zaboravim na igre,

gle, ja inace kad igram na stolnom ne igram na nekim ultra mega dataljima i tt, sad trenutno imam stolni athlon XP 2400 sa 1650pro i 1,5GB rama -  i igram kojesta; moze onako cisto orijetnaciono - koliko je postotaka ovaj laptop "bolj" tj od mog sadasnjeg kompa.

Hvala...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
3eX kaže...

Hvala;

samo kako si to mislio da zaboravim na igre,

gle, ja inace kad igram na stolnom ne igram na nekim ultra mega dataljima i tt, sad trenutno imam stolni athlon XP 2400 sa 1650pro i 1,5GB rama -  i igram kojesta; moze onako cisto orijetnaciono - koliko je postotaka ovaj laptop "bolj" tj od mog sadasnjeg kompa.

Hvala...

Pa malo pročitaj ovu temu od početka pa će ti bit jasno o čem sam govorio. A dodatak ovome su i "moji" problemi sa igrama. Meni se laptop jednostavno smrzne kad pokrenem neku " grafički zahtjevniju" igru.
Ovaj laptop će ti u svemu bit bolji osim u grafici. Jer je X1250 jaako uskor grlo za igranje igara. Nedostatak naprednih grahičkih tehnologija i shareana memorija jednostavno nisu namjenjeni igranju skoro pa ničega. Ostavi ti sebi desktop računalo za igru.
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
neaktivan

grafička na laptopu ti je lošija 6 puta od ove u stolnom

17 godina
HP 6715b i igranje

nije za igranje

nezahtjevne igrice će ti ić (tipa biljar, šah...to sam probao) a ovo ostalo nemoj ni pokušavati, jer laptop jednostavno nije za to namjenjen....

ja imam xp i sve radi bez ikakvih problema (što se tiće poslovnih aplikacija...word excel, pp, firefox, c# expres....)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HP 6715b i igranje

Stvarno je rijec o odlicnom poslovnom laptopu... tipkovnica je kvalitetna, procesor dosta brz, podrzava xp i vistu bez imalo problema, a konkretno u verziji GB837EA ima i savrsen ekran od 1680x1050, prava livada! Od opreme ima sve sto triba wireless, bluetooth, 10/100mreza, modem, citac kartica, pcmcia, 4usb, 1 firewire, vga izlaz, baterija traje poprilicno.

Sto se tice igranja, iskreno ga nisam ni testira... kako je rijec o poslovnom laptopu, na njemu je sve legalno, ali ocito je da nije tipicna igraca masina, pa je za igre mozda bolji neki drugi izbor... bas kao sto za stalno nosenje nebi uzeli 17" laptop sa 4 kila tezine, vec neki ultra prijenosni 12" sa kilo i kusur, tako cete i ovaj laptop uzet upravo za rad, ne za igranje!

0 0 hvala 0
17 godina
HP 6715b i igranje

Ja sam si stavio Mafiu, radi dobro na x1250. Znaci igre iz te godine (2002/03) ce sigurno raditi dobro :)

#define QUESTION ((bb) || !(bb))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HP 6715b i igranje

http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=034862

Trenutno best buy do 5000kn za ove koji traže nove laptope! :)

Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HP 6715b problem

evo da ne otvaram novu temu, vezano za ovaj laptop, imam jedno pitanje.

imam laptop hp 6715b sa free dosom, trenutno instaliran xp (sve radi ok), pa me zanima dali je netko instalirao vistu i dali je trebalo flashat bios ili se samo ubaci dvd od viste i normalno instalira kao i xp??

samo da napomenem, s engleskim nisam baš na ti, pa bi bilo dobro, da mi napišete na hrvatskom rješenja

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2008 23:59 (mali.ivica87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HP 6715b problem
mali.ivica87 kaže...

imam laptop hp 6715b sa free dosom, trenutno instaliran xp (sve radi ok), pa me zanima dali je netko instalirao vistu i dali je trebalo flashat bios ili se samo ubaci dvd od viste i normalno instalira kao i xp??

samo da napomenem, s engleskim nisam baš na ti, pa bi bilo dobro, da mi napišete na hrvatskom rješenja

E pa mali ivice, da de obraujem odmah. Imam vistu ultimate čista 32 bita. ne treba ništa, samo ubaciš dvd i instaliraš. i to je sve.
17 godina
coder_ kaže...
mali.ivica87 kaže...

E pa mali ivice, da de obraujem odmah. Imam vistu ultimate čista 32 bita. ne treba ništa, samo ubaciš dvd i instaliraš. i to je sve.
 ok,hvala na brzom odgovoru.

znači mogu bez brige instalirat, i onda si poskidam drivere, instaliram ih, i sve radi kak treba?
17 godina
neaktivan
mali.ivica87 kaže...
 ok,hvala na brzom odgovoru.

znači mogu bez brige instalirat, i onda si poskidam drivere, instaliram ih, i sve radi kak treba?
 Bolje ih poskidaj prije instalacije i zaprži na cd/dvd pa onda instaliraj.
17 godina
neaktivan

Bok ljudi zanima me vaše mišljene o ovome laptopu HP 6715b GB837EA.

Zanima me može li se na njemu igrat novije igrice i da li se isplati dati novce za njega.

Cijena mu je oko 5800 u Ve-mila.

Po mome mišljenu laptop je prva klasa, ali vi odlučite.

Link o laptopu

HP 6715b GB837EA

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2008 14:05 (John_Bad).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: HP 6715b pitanja i odgovori
John_Bad kaže...

Zanima me može li se na njemu igrat novije igrice i da li se isplati dati novce za njega.

Link o laptopu

HP 6715b GB837EA

ad1.mislim da bi ti na 2 gige išle i novije igrice, ako smanjiš detalje.
ad2.cijena nije tak previše, s obzirom da dobivaš xp pro s njim
ad3.imam sličan, jednojezgreni, s 1 gigom rama, i prezadovoljan sam s laptopom, pravi poslovni laptop....opremljen s 4 usb porta, firewire port, bluetooth, čitač otisaka prsta, čitač memorijskih kartica. Meni baterija drži oko sat i pol, do 2 sata, tipkovnica je dobra, kao i prikaz na ekranu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2008 15:01 (mali.ivica87).
17 godina
neaktivan
RE: HP 6715b pitanja i odgovori
John_Bad kaže...

Link o laptopu

HP 6715b GB837EA

Po meni bi bolji izbor bio ovaj.
http://s6.ba.bitefight.org/c.php?uid=16442
17 godina
neaktivan

e ako mogu da vas pitan nesto....ja iman 6715s laptop..to je slicno kao 6715b...i drivere koje san skinije na official hp stranici su svi dobri,ali su stari,pogotovo driver za grafiku...koji mu ujedno najvise i triba...iman graficku integriranu radeon x1250.proba san skinit sa amd-ove stranice original driver za tu graficku,ali nece da ga instalira...je li mi moze nesto rec da li je imao isti problem,i kako ga rijesit???  jer sa tin driverima od prije 100 godina se ne moze nista igrat osin diabla II i UT bilo koji... ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imam jedno pitanje a da ne otvaram novu temu... pa zanima me dali bi tj laptop mogao vrtit timeshift na najnižim postavkama??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
imam HP 6715b i neznam kako pokrenuti bluetooth

Neodlučanmolim vas mi recite kako mogu pokrenuti bluetooth i gdje mogu skinuti drivere za njega.

kad sam ga kupovao pisalo je da ima bluetooth

niky

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: imam HP 6715b i neznam kako pokrenuti bluetoot
NIKKY kaže...

Neodlučanmolim vas mi recite kako mogu pokrenuti bluetooth i gdje mogu skinuti drivere za njega.

Drivere za sve, pa i za bluetooth skidaš na službenoj HP-ovoj stranici. 

Kad to napraviš, dalje ću ti voljno objasniti.

EDIT: Klikni ovdje, odaberi OS, nađi sekciju Bluetooth, skini driver, instaliraj.
#smajli koji koluće očima#
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2008 23:44 (kompotko).
17 godina
neaktivan

tnx

niky
17 godina
NIKKY kaže...

.....a pokrečeš ga di i wireless iznad tipke f4 (kad pritisneš na to, svijetli plavo),i prije instalacije drivera moraš uključit to
17 godina
neaktivan

pokrenuo sam ga ali mob mi ga ne ocitava a i spojen sam na internet prek v lana...kak da to slozim a i kad skinem drivere s hp ove stranice nemogu pokrenuti instalaciu...

zapravo mogu i dode na ono di mos odabrat folder u koj da instalira i kad klilnem next pojja vi se error i pise...the contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been coffputed. please obitain another copy of the file, vierify its integrity, and try agin.

sta da radim...???????

niky
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2008 1:11 (NIKKY).
17 godina
neaktivan
NIKKY kaže...

pokrenuo sam ga ali mob mi ga ne ocitava a i spojen sam na internet prek v lana...kak da to slozim a i kad skinem drivere s hp ove stranice nemogu pokrenuti instalaciu...

zapravo mogu i dode na ono di mos odabrat folder u koj da instalira i kad klilnem next pojja vi se error i pise...the contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been coffputed. please obitain another copy of the file, vierify its integrity, and try agin.

sta da radim...???????

Jesi li odabrao dobar OS? Klikni na onaj moj link gore.
#smajli koji koluće očima#
17 godina
neaktivan
hp 6715s

Kako skinuti tastaturu s laptopa HP 6715S

17 godina
neaktivan

e ljudi kak se slaze ovaj fingerprint sensor...imam xp...i dal mogu slozit sifru da bude na otisak prsta...

niky

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HP 6715b pitanja i odgovori-otiusak prstiju

Pa on ti služi na sljedeči način.Kada ti se pokaže log in sreen(Welcome screen) ti ga podesiš da umjesto šifre koristiš otisak prsta.Naravno moraš postaviti password na korisnički račun.Tako kad ti staviš otisak prtsta da ga on učita i automatski upiše šifru.Ito tako kolkiko ja znam moraš koristit .HP PROTECT TOOLS možeš program skinut sa službene stranice

link

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2008 22:50 (Brankec69).
17 godina
neaktivan

A što se tiče HO6715b.Probo sam igrati neke naslove i pokreče ih jako dobro.I veoma sam zadovoljan sa njime.Ovaj brrodcom wifi adapter je veoma dobar.Makar je sound control na senzoorskoj traci malo nepricizan.Inače sve 5 sve mi radi.Samo što imam XP pa nemugu iskoristit 4gb RAM Plač.Jer mi vista nije baš simpa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zamjena tipki

Imam HP 6715b i opao mi je zvučnik na tipkovnicu.Potrgale su mi se dvije tipke,znali neko gdje bih mogao kupiti druge ili čak i cijelu tipkovnicu i koliko to dođe.Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice