Nemogu nikako skužiti koje drivere trebam skinuti za ovaj model laptopa a glupo mi je sve skinuti pa redom instalirat. Model je a6f11ea#bed. Molim pomoć.
Nemogu nikako skužiti koje drivere trebam skinuti za ovaj model laptopa a glupo mi je sve skinuti pa redom instalirat. Model je a6f11ea#bed. Molim pomoć.
Operacijski sustav?
Win 7 64bit
Vidi ovako: odi na ovaj link i u tražilicu upiši ovaj naziv (koji si naveo u prvoj poruci) a6f11ea#bed,zatim odaberi verziju OS-a.
Ovdje gdje ima vise istih driver-a su samo novije verzije (pogledaj po datumu)!
To sam i ja pronašao, ali nemam pojma šta da mu skidam za wireles kad ima tri ponuđena proizvođača.
To sam i ja pronašao, ali nemam pojma šta da mu skidam za wireles kad ima tri ponuđena proizvođača.
Ispod laptopa piše ti koji je vendor wirelees a postoji više vrsta npr broadcom , atheros... ako piše atheros tada skineš za njega.
preporucujem ti da skines Everest i tu imas naziv hardvera u racunaru tako ces moci da lakše odaberes drajvere koji su ti potrebni.
Skini one prve po redu za wireless Ralink to bi trebalo biti to
l.p.
Realtek lan za LAN.
Atheros wifi za WIFI.
Atheros bluetooth za BLUETOOTH.
Mislim da svi 635 modeli imaju tako kod nas u HR.
Bilo bi dobro sav sve drivere skine i pržit sve na DVd i kad završi i kod device manager može naputiti do dvd pa će nač odgovarajući driver i automatski instalira. Ili ako je win 7 onda preko windows update on nađe ali windoes update mora bit upaljen.