Hitno potrebna pomoc oko ibm t30

poruka: 4
|
čitano: 1.222
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

hitnio trebam strucnu ili bilo kakvu pomoc oko meni ne rijesivog problema.imam thinkpad t30 i super mi je radio dok nisam uradi reinstalaciju windovsa,sad nekad radi 2min. nekad 30-50 min a ponekad ga palim zaredom po 4-5 puta .ne znam sta bi moglo da bude pa molim za pomoc.i jos nesto prije dok je radio na starom windovsu u donjem desnom uglu pokazivao mi je ikonic kad smanjijem svjetlo na ekrani i zvuk a sad nista i kad pritisnem dugme thinkpad nista a sprije je pokretao neku aplikaciju .unapred hvala na pomoci.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imali ko da zna nesto i da mi pomogne oko mog problema??????????

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Hitno potrebna pomoc oko ibm t30
max mad kaže...

hitnio trebam strucnu ili bilo kakvu pomoc oko meni ne rijesivog problema.imam thinkpad t30 i super mi je radio dok nisam uradi reinstalaciju windovsa,sad nekad radi 2min. nekad 30-50 min a ponekad ga palim zaredom po 4-5 puta .ne znam sta bi moglo da bude pa molim za pomoc.i jos nesto prije dok je radio na starom windovsu u donjem desnom uglu pokazivao mi je ikonic kad smanjijem svjetlo na ekrani i zvuk a sad nista i kad pritisnem dugme thinkpad nista a sprije je pokretao neku aplikaciju .unapred hvala na pomoci.

Skeniraj komp od virusa pa javi
Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
16 godina
neaktivan
RE: Hitno potrebna pomoc oko ibm t30

skenirao sam i nekad radi a nekad steka procesor mi pokazuje nekad 1.8 a nekad 1.19 ghz a onda 791mhz,pa mi sve zamrzne a opet nekad radi po par sati ok.dok nisam uradio reinstalaciju sve je bilo ok pa neznam sta me zeza vec mi se dize kosa os laptopa

a ima antivirusnu zastitu nod 32

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice