Generalka laptopa

poruka: 11
|
čitano: 8.675
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Generalka laptopa

e zahvljući  random_stormu i njegovim iskustvom prilikom smanjenja temperature procesora,

evo da sad upitam ljude kako inace ciste svoje laptope i da daju savjete ako ih imaju za pravilno čišćenje, da se ništa ne ošteti.

od lcd-a, tipkovnice i do ne znam cega...

ćufta
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Generalka laptopa

ima itko ikakav prijedlog s čim je najbolje čistiti zaslon, zanima me i sredstvo i materijal

AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-58 - 1.9 GHz
ATI Mobility Radeon HD 2600
2GB RAM
160 GB HDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Generalka laptopa

ja svoj laptop u prosjeku jednom mjesecno rastavim, pocistim sve i usisam, sastavim i radi bez problema. bateriju izvadim kad ne treba, da se ne grije.

sto se ciscenja tice, nikako alkohol. pamucna krpa i topla voda sve odstranjuju bez posljedica po plastiku

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Generalka laptopa

a posto mi je pod garancijom nebih jos sve ono,kako se kaze,  rastavljo.

cisto me ono zanima za ekran, jel ima kakav stroj ili sta ti ja znam, za ''usisat'' prašinu sa hladnjaka za proc i hard disk?

ćufta
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Generalka laptopa

pa za ekran neka krpa mekana. umociti u vrucu vodu - skida prasinu i masnocu. sto se tice unutrasnjosti, najbolje je uzeti usisavac i usisati sve otvore, da povuce prasinu iznutra. u nekim trgovinama postoji komprimirani zrak u limenci, za kojih 30ak kn, to je isto ok. ja sam svoj laptop otvorio od ispod i stavio 3 kom. 120-milimetarskih ventilatora, to mi dosta snizava temp, a nije velika buka. dobro, ja imam malo stariji laptop, sa Intel 3.07 GHz HT, ali kao sto sam vec negdje na forumu napisao, nikad nisam imao niti jedan jedini kvar u preko 3 godine koristenja. vjerujem da je redovito ciscenje i drzanje temp pod kontrolom tome isto pridonijelo

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Generalka laptopa
Prince-Artas kaže...

zanima me i sredstvo i materijal

Beby vlažne maramice ( bezalkoholne ) i vojničke gaće ili majca no bar jednom iskuhano na 90c u mašini.
17 godina
neaktivan
RE: Generalka laptopa

Ekran i tipkovnica - Interlandove (ili slicne) vlazne maramice za TFT LCD ekrane (tako pise).

Laganim pritiskom, kruznim pokretima, punim dlanom ocistiti ekran jednom stranom maramice, pustiti da se maramica malo osusi, drugom stranom iste maramice ponoviti proceduru da nestanu tragovi sredstva na ekranu.

Ako ekran ima neki od X-Black/CrystalBright/votever premaza/filtara, onda prvom maramicom samo ciscenje, drugom uklanjanje tragova sredstva.

you don't have to be crazy to work here, but it helps
15 godina
neaktivan
Generalka laptopa

Molim nekoga tko bi mi mogao pomoći. Prilikom rastavljanja laptopa i odspajanja antenskog vodiča sa bežične mrežne kartice Realtek RTL 8187 b oštetio sam antenski konektor na vodiču.Dali se može negdje kupiti novi i koja je oznaka.Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Generalka laptopa
aceituna kaže...

Molim nekoga tko bi mi mogao pomoći. Prilikom rastavljanja laptopa i odspajanja antenskog vodiča sa bežične mrežne kartice Realtek RTL 8187 b oštetio sam antenski konektor na vodiču.Dali se može negdje kupiti novi i koja je oznaka.Unaprijed hvala.

Koji laptop? možda imaš sreće..

16 godina
moderator
Generalka laptopa

pogledaj datum posta koji citiraš!

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Generalka laptopa
XXX-Man kaže...

pogledaj datum posta koji citiraš!

ajme čovječe, prevari me ovaj forum. Uhvatim vremena, dođem pogledat teme i već na prvoj stranici ovako davni datumi. Pripazit ću. {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice