Gdje ste u Zagrebu kupili prijenosno računalo

poruka: 8
|
čitano: 8.489
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Ovih dana kupujem novi laptop i vidio sam da su kod određenih firmi laptopi osjetno jeftiniji nego u nekim velikim informatičkim centrima. Zanimaju me vaša iskustva, ako ih imate, s firmama kao što su Superbit, Arhiteh, Nitel Computers i slično. Tko je od vas kod njih kupovao, kakva su vam iskustva, kakvi su im podrška i servis???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pa ja kad sam kupovao laptop, prvo sam odlučio koji model ću uzet, a tek onda sam išao pogledat gdje je taj model najeftiniji, i gdje dobijem nešto gratis uz laptop Namigiva

tak da i tebi preporučam da tak počneš s kupnjom....inače ak ti je baš ta informacija bitna, ja sam svoj kupio u Vemilu, jer su cijene bile tu negdje...a i onda nije postojao forum, pa nisam znao za neke trgovine za koje sad znam(adm, links, mikronis itd.)

inače uz HP ove laptope sa Free Dosom ne dobivaš drivere, nego ih moraš sam skidati (ili u mojem slučaju otiđeš  u vemilov servis, i oni ti sprže drivere) 

servisa imaš u hrvatskoj koliko hočeš,i nemam neugodnih iskustava s njima, jedino kaj ugradnja rama košta kod njih ~300 kn

Moj laptop:HP Compaq 6715b, Sempron 3600+
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2008 17:32 (mali.ivica87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ja sam svoj uzeo u mikronisu, svaka im čast, usluga im je na razini, ono uslužni su ful. sve rješeno bez problema, ja zadovoljan. btw, bila ti je recenzija u bugu, ne znam sad koji broj

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja sam svoja dva laptopa (oba HP) kupio u vemil-u i da kucnem o drvo još nisam imao problema s njima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U Micronisu sam kupio vec dva laptopa (prvi dok su jos bili u Trnju) i dva dlanovnika. Usluga je odlicna i servis im je dobar i decki posteni. Osim toga, masu idiota gleda na cijene, a ne pita sto dobije sa laptopom. Tako ih masu kupi navodno "jeftini" laptop bez operativnog sistema, pa (naravno ako nisu planirali uzeti Linux) moraju skupo platiti windowse.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gdje ste u Zagrebu kupili prijenosno računalo
žaki kaže...

Tako ih masu kupi navodno "jeftini" laptop bez operativnog sistema, pa (naravno ako nisu planirali uzeti Linux) moraju skupo platiti windowse.

I za to ima lijeka.CoolCool

Najvise ti se isplati otici na nabavu i tamo pogledati cijene jer ti od ducana do ducana variraju cijene i modeli te sto se dobije s njima.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
17 godina
neaktivan

nabava ima zastarjele cijenike proizvoda koji više ni ne postoje a i nema sve trgovine u ponudi

http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Mi smo kao firma uzeli tri Asusa u instar-informatici i nisu mogli vozit win10 koji je došao s njima, hdd je radio na 100% i procesor se zabijao u 100%, a tek smo ih upalili. Isto je bilo i nakon četiri dana.

Vratili smo ih i ponudili su nam, nakon što su Asuse pregledali u servisu, Lenovo isti rang sa jačim procesorom i manje rama koje smo prihvatili.

Dobili smo ih s odpečaćenim kutijama, strganim ekranima i integriranim miševima... 

Na račun su napisali da povrat ne dolazi u obzir, odupirali se povratu i vadili se kako nismo uzeli internet trgovinom i tri tjedna nismo mogli doći do novaca!

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2018 0:16 (Mehatroničar666).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice