Forcebook Mystic veliki problem

poruka: 8
|
čitano: 5.437
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Dakle sestrična mi je dala Forcebook Mysic star 2 i pol godine (Core Duo T2050, hdd 80Gb, 512Mb RAM itd.). Svaki put kad se boota crni ekran stoji par minuta i samo treperi ona bijela crtica, Windowsi se učitaju brzo, kad se uspije dignuti, a nekad se ne želi i treba ga više puta resetirati. Pošto su na njemu bili prvi Windowsi prvo sam išao na reinstall i kod prvog resetiranja dođe crni ekran i treperi opet bijela crtica i tako stoji, pa ih ne mogu instalirati. Hvala na pomoći.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

problem sa instalacijom ti je vjerojatno jer imas sata hard disk, a win xp nemaju driver u samoj instalaciji.

probaj sa nlite programom integrirati sve drivere za taj laptop u same windowse ili probaj sa vistom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Na drugom lapu se bez problema windows instalira. Probao sam i memtest i s te strane je sve u redu.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Očisti laptop od prašine i muca (skini poklopac odolje i fino ga ispuši) te zamjeni termalnu pastu na procesoru i grafi.

Nakon toga provjeri jel sve dobro uštekano (npr na Forcešrot laptopima zna se sam kabal od harda odspojit malo).

Imam Forcebook pa znam.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Forcebook Mystic veliki problem
191x7 kaže...

Očisti laptop od prašine i muca (skini poklopac odolje i fino ga ispuši) te zamjeni termalnu pastu na procesoru i grafi.

Nakon toga provjeri jel sve dobro uštekano (npr na Forcešrot laptopima zna se sam kabal od harda odspojit malo).

Imam Forcebook pa znam.

Jesam, ali na žalost ne pomaže Mršti se

...something diabolic
17 godina
neaktivan
RE: Forcebook driveri

Pozdrav ljudi!

Jel mozda netko ima link za forcebook drivere jer onaj www.forcebook.com/drivers ne radi..

Napala mi gamad laptop, ponovo sam instalirao windowse xp. Nema mi zvuka na Forcebook minor SQ (laptop od mame)... help

Hvala!

Život je takav - čupav i dlakav; nauči se depilirat!
17 godina
Silvertiger kaže...

Pozdrav ljudi!

Jel mozda netko ima link za forcebook drivere jer onaj www.forcebook.com/drivers ne radi..

Napala mi gamad laptop, ponovo sam instalirao windowse xp. Nema mi zvuka na Forcebook minor SQ (laptop od mame)... help

Hvala!

Pitanje je imaš li Mitac ili Compal.

Mislim da se može vidjeti putem Everesta ili nečeg sličnog, ali nisam siguran.

Kad saznaš proizvođač i model pogledaj...

http://www.mitacservice.com/

http://www.compal.com/index_En.htm

Moj Forcebook Vision je u biti Mitac 8204D.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
17 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Silvertiger kaže...

Pozdrav ljudi!

Hvala!

Pitanje je imaš li Mitac ili Compal.

Mislim da se može vidjeti putem Everesta ili nečeg sličnog, ali nisam siguran.

Kad saznaš proizvođač i model pogledaj...

http://www.mitacservice.com/

http://www.compal.com/index_En.htm

Moj Forcebook Vision je u biti Mitac 8204D.

Hvala na linku. U međuvremenu sam riješio problem metodom pokušaj-pogreška, pokušaj - pogodak. Našao sam na torrentu neki skup drivera za XP, tako da sam u device manageru kliknuo na one zute upitnike, pa update driver, advanced, browse na taj cd.. i to je to (samo sto je bilo 2 ujutro)

Život je takav - čupav i dlakav; nauči se depilirat!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice