Dell switchable graphics

poruka: 5
|
čitano: 916
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Dell switchable graphics

ovak imam problem do sad sam imao windows 7 na svome dellu koji ima dvije graficke kartice intel grapgics hd 4000 i ati radeon hd 8730m na windowsu 7 sam samo stisnuo tiku misa i imao sam tam graficke postavke rihtao sam dal zelim da mi igru pokrece na minimal,medium i maximal performance. tak da je moje misljenje da mi je na maximal performance radilo na radeon grafici jer sam igrao battlefield 4 bez problema. eh sad imam windows 8 i neznam to porihtat. instalirao sam si pes 2014 i tamo u setings od igrice ima ona opcija u specifikacijama da ti napise koji dio kompa ti je kolko dobar za tu igru

eh sd meni pise

CPU ok

ram good

gpu bad i pise pored intel hd graphics 4000 a ne radeon 8730.

vram 2gb   shared 2gb sto to znaci?

molim vas pomozite kako da prebacim na redeon grafiku za stalno ako se da a ako se neda jednostavno kako da to prebacujem. PES sam naveo samo ko primjer jer je to prva igra koju sam instalirao na novim windowsima

inace laptop je dell inspirion 3521

intel i5,8gb ddr3 1600mhz graficke sam nabrojao 750gb hdd

0 0 hvala 0
12 godina
Dell switchable graphics

nitko nista?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Dell switchable graphics

hi

probaj si vidit u biosu dal se integrirana grafika može isključit, ili izabrat koja će se koristit kao prioritet.

HD Portal - pogled u svijet visoke rezolucije www.hdportal.eu
12 godina
Dell switchable graphics

Hm trenutno sam rijesio problem ali moram stalno prebacivati na radeon graficku kad idem u igru. Dal netko sa foruma ima iskustva ako mogu u biosu iskljuxit intel i aktivirat samo radeon graficku?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Dell switchable graphics

hi

ovisi od laptopa do laptopa, probaj prosurfat po netu ..... inače ta opcija kod Radeonki baš i neradi najbolje, Nvidia je to bolje riješila no ne idealno.

ja recimo na svom laptopu sa Fn+F7 mogu isključit ili uključit integriranu grafiku. i to je to. no svi laptopi nemaju tu funkciju.

jedino ja se nemogu sjetit kako se zovu te "mogućnosti".... nit kod Atia nit kod Nvidie

HD Portal - pogled u svijet visoke rezolucije www.hdportal.eu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice