Dell N5720 - graficka problem

poruka: 4
|
čitano: 1.741
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Nedavno sam kupio Dellov N5720/i7/6GB... koji dolazi sa GT630M grafickom.

Prilikom instalacije Windowsa i drivera, na njega mi se instalira integrirana graficka Intel HD 4000 Accelator. 

Sada je moje pitanje kako osposobit ovu GT630M ? 

Gledao sam na Everestu i nigdje je ni nema, ne pokazuje GT630M, kao da je u nekom sleep modu? Ili mozda uopce graficka ne postoji u laptopu, hahaha :D , ali na papiru pise da dolazi sa tom grafom i nisam siguran dali su uopce ovi modeli proizvedeni bez graficke, mislim da svaki model Della N5520 i N5720 dolazi sa nekom grafickom??

Gledao sam po BIOSu ali nema opcije mijenjanja koja graficka da preuzima kontrolu. Da li se ova mozda automatski ukljucu prilikom igranja igrica ili nesto trece?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Dell N5720 - graficka problem
pataljunga kaže...

Nedavno sam kupio Dellov N5720/i7/6GB... koji dolazi sa GT630M grafickom.

Prilikom instalacije Windowsa i drivera, na njega mi se instalira integrirana graficka Intel HD 4000 Accelator. 

Sada je moje pitanje kako osposobit ovu GT630M ? 

Gledao sam na Everestu i nigdje je ni nema, ne pokazuje GT630M, kao da je u nekom sleep modu? Ili mozda uopce graficka ne postoji u laptopu, hahaha :D , ali na papiru pise da dolazi sa tom grafom i nisam siguran dali su uopce ovi modeli proizvedeni bez graficke, mislim da svaki model Della N5520 i N5720 dolazi sa nekom grafickom??

Gledao sam po BIOSu ali nema opcije mijenjanja koja graficka da preuzima kontrolu. Da li se ova mozda automatski ukljucu prilikom igranja igrica ili nesto trece?

14 godina
neaktivan

Proradilo. Nekim slucajom moraju se prvo driveri od integrirane stavit pa zatim od nvidie jer ju onda tek nekim cudom prepozna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Dell N5720 - graficka problem

i jesi li zadovoljan s lapotopom jer i ja planiram kupiti novi sad kad se vratim u hr pa gledam dell i mislim da su dobro

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice