gore navedeni laptopm imam problem sa slikom znaci problem je takav da on radi normalno pa onda izbaci linije po ekranu pa onda nema nista vidi se kao svijetlost da je upalljenja na displeju ali slike nema a windows rade normlano. sada me znaima da li je grafika u pitanju ili inventer jer nzm da li bi windows radili ako je grafika crkla? ako neko nesto zna neka napise grafika je nvida quadro 256 mb integrisana na maticnu naravno "kuglanje" mi se ne isplati
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj spojiti eksterni monitor preko VGA porta pa javi imaš li tako slike. Ako imaš, stvar je u displayu, ako je ista stvar, onda je do grafičke integrirane.
gore navedeni laptopm imam problem sa slikom znaci problem je takav da on radi normalno pa onda izbaci linije po ekranu pa onda nema nista vidi se kao svijetlost da je upalljenja na displeju ali slike nema a windows rade normlano. sada me znaima da li je grafika u pitanju ili inventer jer nzm da li bi windows radili ako je grafika crkla? ako neko nesto zna neka napise grafika je nvida quadro 256 mb integrisana na maticnu naravno "kuglanje" mi se ne isplati
Laptop i monitor spoji VGA kablom, zatim, upali laptop i pritisci tipke Fn+F5 ili je Fn*F4 (na jednoj od te dvije tipke ima nacrtano nesto slicno kao monitor tj. kocka). Tako par puta pokusaji, na monitoru ce ti se ispocetka pojavljivati linije, a nakon 3-4 puta sve ce doci u normalno stanje, onda opet pritisni tipku Fn+F5 ili F4 kako bi signal prebacio s monitora na laptop, kada ti se pojavi slika na laptopu, iskljuci VGA kabal i nastavi koristiti laptop.