Dali se isplati

poruka: 23
|
čitano: 4.622
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dali se isplati

Opis Procesor: Intel Core 2 Duo P7350 (2.0GHz) Zaslon: 16" WXGA (1366x768) Radna memorija: 3GB DDR2 Čvrsti idsk: 250GB Optički uređaj: DVD+-RW Grafička kartica: nVidia GeForce 9600M GS (512MB) Povezivanje: modem, LAN, WLAN Ostalo: USB2.0x4, eSATA, HDMI, ExpressCard, dock port, Webcam, CR, FP OS: Windows Vista Home Premium

dode 6.700kn u Hgspota........ marka ACER...... sad mi samo recite jeli mogu igrati ove navedene igre i bi li blokavalo ista....

GTA IV=ne vjerujem da ce bit na high..... medium mozda....

PES 2009=?

CALL OF DUTY 2=?

CALL OF DUTY 4=?

misljenje o grafickoj......... i opcenito

to bi bilo to........

evo ovako ako mi imate preporuciti koji gamerski laptop iz nekog poznatog proizvodaca i poznate tvrtke.... HP,Acer,Toshiba....odnosno Vemil Hgspot MAKSIMALNO 6600kn

zahvaljujemm Smijeh

Hajduk zivi vjecno!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dali se isplati
hacker1993 kaže...

Opis Procesor: Intel Core 2 Duo P7350 (2.0GHz) Zaslon: 16" WXGA (1366x768) Radna memorija: 3GB DDR2 Čvrsti idsk: 250GB Optički uređaj: DVD+-RW Grafička kartica: nVidia GeForce 9600M GS (512MB) Povezivanje: modem, LAN, WLAN Ostalo: USB2.0x4, eSATA, HDMI, ExpressCard, dock port, Webcam, CR, FP OS: Windows Vista Home Premium

dode 6.700kn u Hgspota........ marka ACER...... sad mi samo recite jeli mogu igrati ove navedene igre i bi li blokavalo ista....

PES 2009=?

CALL OF DUTY 2=?

CALL OF DUTY 4=?

to bi bilo to........

evo ovako ako mi imate preporuciti koji gamerski laptop iz nekog poznatog proizvodaca i poznate tvrtke.... HP,Acer,Toshiba....odnosno Vemil Hgspot MAKSIMALNO 6600kn

zahvaljujemm Smijeh

pricekaj malo da dodju laptopi s mobilnom hd4800 serijom grafičkih kartica
Intel E8400@3.6GHz , 4 GB (2x2GB A-DATA 800MHz) , GA-P31-DS3L , Gainward HD4850GS
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2009 17:20 (mtopol).
16 godina
neaktivan
mtopol kaže...
hacker1993 kaže...

PES 2009=?

CALL OF DUTY 2=?

CALL OF DUTY 4=?

to bi bilo to........

zahvaljujemm Smijeh

pricekaj malo da dodju laptopi s mobilnom hd4800 serijom grafičkih kartica

nemogu cekat sad cu ga brzo uzest reci ti meni sto ti mislis o ovome btw... sve gori sto sam napisao.....misljenje jel bi moga igru.....za koliko izlazi ta graficka.... 
Hajduk zivi vjecno!
17 godina
Dali se isplati

http://www.notebookcheck.net/Gaming-Performance-of-contemporary-Graphic-Cards.13825.0.html

kao što se vidi iz priloženog, možeš zaboravit na GTA IV s tom grafom...

GF 9600M GT je minimum...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LittleNicky kaže...

http://www.notebookcheck.net/Gaming-Performance-of-contemporary-Graphic-Cards.13825.0.html

a ove druge igre 
Hajduk zivi vjecno!
17 godina
neaktivan
Dali se isplati

Imaš li možda već svoj instalacijski medij sa operativnim?

Jer ako imaš za taj iznos se može složiti bolja konfiguracija.

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
17 godina
hacker1993 kaže...
LittleNicky kaže...

a ove druge igre 
 a ove igre ces vjerovatno igrat jer nisu toliko "gladne" hardwera...mozda cod 2 na high a ove druge na med.
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
16 godina
neaktivan

a hocu li moci s ovom masinom igrati gta iv....i ostale naravno igre na koje rezolucije xD

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=5530221

Hajduk zivi vjecno!
17 godina
hacker1993 kaže...

a hocu li moci s ovom masinom igrati gta iv....i ostale naravno igre na koje rezolucije xD

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=5530221

pa gta nevjerujem da ces igrati....da se razumjemo ovisi sta ti podrazumjevas pod "igrati"
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
16 godina
neaktivan

To su prevelike pare za bacit na tako jadan komp. Ja sam svoj monitor od 21" kupio za 1300 kn. marka LG.

Zatim,ovaj komp sam kupio za 2500 kn :Naziv matične ploče    Asus P5KPL-VM

Graficka kartica:   ATI Radeon HD 3600 Series 512 mb

Hard disk : 300 gb

Ram: 2 gb

Procesor: DualCore Intel Core 2, 2533 MHz (9.5 x 267)

i ne isplati se uzimat komp sa windowsom.,jer ti dode puno skuplje nego stavit sam svoj naravno.

Kada izracunas sve zajedno mi je doslo 3800 kn.,skoro duplo manje para nego sto ces ti dati. A mogu igrati GTA 4 na HIGH I NISTA NE STEKA!

pa se malo razmisli

16 godina
neaktivan
divines kaže...

To su prevelike pare za bacit na tako jadan komp. Ja sam svoj monitor od 21" kupio za 1300 kn. marka LG.

i ne isplati se uzimat komp sa windowsom.,jer ti dode puno skuplje nego stavit sam svoj naravno.

Kada izracunas sve zajedno mi je doslo 3800 kn.,skoro duplo manje para nego sto ces ti dati. A mogu igrati GTA 4 na HIGH I NISTA NE STEKA!

pa se malo razmisli

jesi li ti pijan to nije komp nego laptop....tebi trebaju naocale.....a ovaj sto je komentirao pod koje ti igre....pise ti u prvoj temi.........procitaj do kraja!!

ja imam komp od 10.000kn i hdd mi je 1tb 4gb rama quad 9400 graficka 4870 2x 512 ja mislin tako nesto......

tako da......
Hajduk zivi vjecno!
17 godina
neaktivan
Dali se isplati

Ako ja sa svojim smecem od kompa (dual core 2 GHz, 4GB rama, nvidia 7950 gt 512MB) mogu vrtit GTA 4 na 1024*768 na minimumu bez trzanja onda sa tim laptopom mozes isto tako vrtit gta 4 ako ne i bolje.

Sve igre rade i na manje zahtjevnom hardveru od propisanog minimmuma, a to kaj ne vidim njihanje svakog lista na grani boli me k.

I da za one pametne koji ce uslijedit, znam da laptop nije desktop ali nije ni tako daleko!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

"bas" u pravu si....... :) naravno da bi mogao igrati tako i meni prijatelj igra na medium ima dual core 4600 4gb rama i ista graficka kao i tvoja..... MOC CU GTA bez greske weee :D

Hajduk zivi vjecno!
16 godina
neaktivan
divines kaže...

pa se malo razmisli

ajde nelazi da mozes igrat GTA4 sve na High, kao prvo imas graficku s 512MB i nemozes uopce postavit detalje sve na high, kao drugo imas dvojezgreni procesor na 2,5GHz, kao trece imas graficku koja je prije par godina bila srednja klasa i još uz to imaš samo 2GB RAM-a. Pa sada ako ti mozes s tom konfiguracijom vrtit GTA4 sve na high na rezoluciji koja je preporućena za 22" monitor (1650X1050) na pristojinom FPS, pošalji ss da vidimo. 
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
hacker1993 kaže...

PES 2009=?

CALL OF DUTY 2=?

CALL OF DUTY 4=?

to bi bilo to........

zahvaljujemm Smijeh

Pogledaj moj laptop u potpisu. S tim igram GTA bez beda na 1024x768. a cod 5 na high na 1280x800. naravno sve bez aa i af.
ASUS G1S C2D T7500@2.2; 2GB 667; 8600M GT; Vista Home Premium 32
16 godina
Dali se isplati

mislim da u nas ne možeš nabavit pravi gamerski laptop

koji bi  košta ka Svetog Petra kajgana

vidi ovi u USA košta 2000 doll,u nas bi 20 000 kn

http://www.alienware.com/products/area-51-m17x-notebook.aspx?SysCode=PC-LT-AREA51M17X-GC&SubCode=SKU-DEFAULT

doktor za grafe i ludosti
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2009 16:24 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ha znam dery kralju ali 2000 dolara puta 2 to je 10.000kn,a ja trazim do 7000kn ali i ove sve konfiguracije koje sam ja postavao itd. itd....

to sve moze primiti igre kao sto su pes9 gta IV.....2000 dolara plus postarina 1000 i eto ti... :D

Hajduk zivi vjecno!
16 godina
neaktivan
dery kaže...

mislim da u nas ne možeš nabavit pravi gamerski laptop

koji bi  košta ka Svetog Petra kajgana

vidi ovi u USA košta 2000 doll,u nas bi 20 000 kn

http://www.alienware.com/products/area-51-m17x-notebook.aspx?SysCode=PC-LT-AREA51M17X-GC&SubCode=SKU-DEFAULT

Pa normalno da mozes...

http://www.megatrend.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1216&category_id=38&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=308

Samo kaj ga nitko nece platit...
Zed's dead baby, Zed's dead...
17 godina
neaktivan
Dali se isplati

Ima jedna firma u Rijeci koja nabavlja alienware kompove samo se nemogu sjetit imena(updateam kad se sjetim)

EDIT: evo: http://orsa-net.com/hrv/index.php

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2009 21:22 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
divines kaže...

pa se malo razmisli

Zašto neki ljudi ovdje moraju pisati ovakve GLUPOSTI. Na takvoj konfiguraciji nema *****e šanse da GTA IV radi na HIGH detaljima!!!

Tu čovjek kupuje LAPTOP, a ne STOLNO RAČUNALO. Znači zanima ju ga savjeti vezani za laptope i mogućnosti istih, a ne "šta će ti laptop kupi komp".
A ovakve nebuloze me fasciniraju. OMG. U minimalnoj konfiguraciji napominju C2D, 2GB i nVidiu79xx/ATI x19xx, šta su jače grafičke od 3600 serije, a zna se kako je GTA IV optimiziran!
pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2009 21:49 (doktor1).
17 godina
neaktivan

Na laptopu vrtiti igrice na high? To bi morao biti laptop od bar 15 000 kuna, pa ko voli nek izvoli. Sve ostalo su fantazuke. Ljudi smanje rezoluciju i neuključuju AA i AF pa misle da su sa ostalim detaljima koje dignu na high dobili jako puno, a dobiju šipak. Nitko se nije usrećio s laptopom ako ga nije masno platio.

16 godina
neaktivan

prvo onaj gori sto govori da igra GTA IV na high glup je sta se javlja,i kupujem laptop on to jos ne kuzi....malo je zaostao

CUNO kaže...

Na laptopu vrtiti igrice na high? To bi morao biti laptop od bar 15 000 kuna, pa ko voli nek izvoli. Sve ostalo su fantazuke. Ljudi smanje rezoluciju i neuključuju AA i AF pa misle da su sa ostalim detaljima koje dignu na high dobili jako puno, a dobiju šipak. Nitko se nije usrećio s laptopom ako ga nije masno platio.

a cuno da i tebi kazem....jesi ti siguran da laptop od 7-8 k kn nemozes vrtit igre na high....pwhahhaah imam ja stolno racunalo quad 6600 4 gige rama,ge force 9800 gt 1gb btw uzeo sam astro cyclone tako da.... :D

a ima mi prijatelj laptop jedan koji je slabiji od moga.... i gta mu savrseno radi na medium........ A SLABIJI JE OD MOGA........
Hajduk zivi vjecno!
17 godina
neaktivan

Govorimo općenito o svim novijim DX 10 igricama i najljepšoj mogućoj slici bez zatrzavanja, a ne samo o pojedinoj igri koja i nije najzahtjevnija.

Činjenica je da se uz neke ustupke može naći sasvim solidan laptop sa 17" displejom i Nekom GT GO grafom za milju €, ali kažem na uštrb grafičke, proca, kvalitete displeja ili trajanja baterija, a o onima sa dvije grafe da i ne govorim. Kao u svemu koliko para toliko muzike.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice