Baterija

poruka: 4
|
čitano: 1.128
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Baterija

naime, kupio sam msi-ev laptop, http://www.svijet-medija.hr/msi_vr630x-218eu,19664,154.aspx

kad je baterija puna na 99% pise me da traje 2 sata, onda ja krenem igrat final fantasy 4 ds na emulatoru i baterija traje ukupno sat vremena, e sad jel to normalno il bi trebalo trajat duze, ja sam se nado da ce bar sat i po do 2 trajat uz igru, kad ono bez ikakve radnje samo 2.

e da, u trgovini sam pito lika i on mi je rekao da je po njegovom najbolje prvi put ispraznit bateriju do kraja pa napunit skroz, al tu ima problem, to je prakticki nemoguce napravit, jer mi instalacija windowsa+ formatiranje traje nekih 3 sata pa bi crklo usred instalacije pa sam ja odma njega stavio na kabel

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Baterija
dado0220 kaže...

naime, kupio sam msi-ev laptop, http://www.svijet-medija.hr/msi_vr630x-218eu,19664,154.aspx

kad je baterija puna na 99% pise me da traje 2 sata, onda ja krenem igrat final fantasy 4 ds na emulatoru i baterija traje ukupno sat vremena, e sad jel to normalno il bi trebalo trajat duze, ja sam se nado da ce bar sat i po do 2 trajat uz igru, kad ono bez ikakve radnje samo 2.

e da, u trgovini sam pito lika i on mi je rekao da je po njegovom najbolje prvi put ispraznit bateriju do kraja pa napunit skroz, al tu ima problem, to je prakticki nemoguce napravit, jer mi instalacija windowsa+ formatiranje traje nekih 3 sata pa bi crklo usred instalacije pa sam ja odma njega stavio na kabel

...i u čemu je tvoj problem...ostavi laptop da radi samo na bateriji da se isprazni do kraja...onda ju napuni da vidiš

kolko traje dok je puna...Osmijeh

krpelj - larva*
17 godina
neaktivan
RE: Baterija
dado0220 kaže...

Ako imaš u obitelji nekoga tko vozi auto, pitaj ga jel' auto troši podjednako goriva kada motor radi 1 sat na parkiralištu, u leru, ili kad autocestom ide 150 km/h cijeli sat vožnje.

Ne možeš očekivati obećano ili podjednako trajanje baterije na režimima "battery saving", pri pisanju teksta i pri igranju igre. Sve ovisi koje resurse hardvera i koliko dugo tvoj rad na laptopu koristi.

Me a skeptic? I hope you have a proof!
16 godina
neaktivan
Baterija
Fino ostavi laptop da se isprazni skroz i sam se ugasi. Nakon toga ga stavi na punjenje preko noći.
Nitko ti nije rekao da moraš prazniti bateriju dok instaliraš winse. Ugl. baterija ti ni nije potrebna dok je laptop priključen na struju...

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice