Asus N76VZ

poruka: 9
|
čitano: 4.518
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Asus N76VZ

Zanima me jako ovaj laptop. Ako ga neko ima može slobodno podijelit komentar ili mišeljenje. Kod nas se može nabaviti za oko 8k kuna.

Također zanima me postoji li ovaj model laptopa sa gddr5 650m grafičkom. Inače mislim da je to 17" 3 best buy do 8k.{#}

With great power comes great responsibility.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Asus N76VZ
BlackEagle kaže...

Također zanima me postoji li ovaj model laptopa sa gddr5 650m grafičkom.

Koliko znam ne, samo ddr3.

13 godina
neaktivan

Nemam N76 nego N56, 15'' verziju istog laptopa sa GT650m grafičkom i monitorom sa rezom 1366x768 (znači ne 1080p). Odličan laptop, kvaliteta izvedbe je nevjerojatna (aluminij, odlična backlit tipkovnica...), zvuk je najbolji koji trenutno postoji na laptopima, a sa GT650 mogu se igrati zadnje igre na navedenoj rezi sa uključenim skoro svim điđama. N76 još ima dodatnu prednost što ima mjesta za dva diska, znači može se staviti SSD+HDD, što ja na svome ne mogu. :( U svakom slučaju preporuke, a za verziju sa gt650 grafom pitaj distributera, trebali bi je imati ili bar moći naručiti.

15 godina
protjeran
Maniaxx123 kaže...

Nemam N76 nego N56, 15'' verziju istog laptopa sa GT650m grafičkom i monitorom sa rezom 1366x768 (znači ne 1080p). Odličan laptop, kvaliteta izvedbe je nevjerojatna (aluminij, odlična backlit tipkovnica...), zvuk je najbolji koji trenutno postoji na laptopima, a sa GT650 mogu se igrati zadnje igre na navedenoj rezi sa uključenim skoro svim điđama. N76 još ima dodatnu prednost što ima mjesta za dva diska, znači može se staviti SSD+HDD, što ja na svome ne mogu. :( U svakom slučaju preporuke, a za verziju sa gt650 grafom pitaj distributera, trebali bi je imati ili bar moći naručiti.

E, a jel se grije N56 više od prosjeka kod gaming-a? Gledam testove po netu svi se žale da se fest grije. Ja imam K53SV i prezadovoljan sam ali ovaj N56 mi se sviđa zato kaj ima backlit keyb-u i jaču grafu, pa razmišljam o kupnji.

Trust me, I'm a Jedi!
14 godina
neaktivan

Imam ga, odličan je :D
Dobio sam i neki mini bass koji prištekaš u posbeni port i mogu reč da daje dobru dubinu zvuku.

Kod zahtjevnih igrica se zna zagrijat. Pogotovo kod otvora.  Ali podnese se.

Šteta šta su dd3 rami na grafi inače bi bila 10-15% brža. Ali i ovako vrti sve :)

13 godina
neaktivan
Maniaxx123 kaže...

2 diska? e pa to je super. Zanima me samo da li se može staviti i 16GB RAM-a (2x8GB) na model N76VZ-V2G-T1040 jer dolazi sa 2+4=6GB a za N76VZ-V2G-T1034V 4+4=8GB znam da može jer su to i napisali. 

onako usput, zna li tko gdje se može taj laptop kupiti za najmanje para (ako se to smije ovdje pisati) a da bi mi u trgovini odmah uvalili memoriju i ssd unutra?

Hvala unaprijed

16 godina
protjeran
Asus N76VZ

Što mislite bi li bilo bolje kupiti ovaj ili Lenovo Y580 (FHD verzija, i5-3210M, GTX660M 2GB)?

Canibus > _________ <------- insert MC name here.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 23:49 (epic).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Asus N76VZ

imam problem kad stisnem fn i f4 u on mi neče upalit svejtlo na tipkovnici.

Goran Anđelić
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To je prejak lap

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 21:38 (zyklon).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice