Ja bih sad pitao dali se laptop G50Vt-X1 isplati nabavit iz SAD-a, pošto ga nema u Hr.
Meni osobno laptop je odličan, onako gamerski, kakav bih htio, dosta je jeftin uz sve to.
Neka vaša mišljenja, prijedlozi, itd.
Ja bih sad pitao dali se laptop G50Vt-X1 isplati nabavit iz SAD-a, pošto ga nema u Hr.
Meni osobno laptop je odličan, onako gamerski, kakav bih htio, dosta je jeftin uz sve to.
Neka vaša mišljenja, prijedlozi, itd.
Hvala na brzoj reakciji
Koliko je to tocno jeftin? Vidim da se cijena krece oko 1300 dolara, sto je otprilike 6800kn. Gledajuci da ces ga toliko platiti isplati se. Međutim ako ti lupe na to carinu, onda je to neisplativo.
Kaj se tice konfiguracije, jedino kaj odskace od nekakvog prosjeka je grafika. Sve ostalo se moze i kod nas naci za otprilike istu cijenu.
Ono kaj treba prvenstveno uzeti u obzir je garancija. Kako i dali ces ju moci ostvariti kod nas, u sto sumnjam posto tog modela nema kod nas na trzistu, no za svaki slucaj probaj prije kupnje kontaktirati m-san i vidjeti dali ce prihvatiti garanciju iz SAD-a. Ovo je mozda i najveca prepreka jer u slucaju kvara ce ti bit isplativije kupit novi prijenosnik nego popravljati ovaj...
Moje osobno misljenje je da je to neisplativ poduhvat, jer prijenosnik nicime toliko ne odskace da bi se uslo u toliki rizik...
Pozdraf...
Cijena mu je $899.99 sto je oko 5000 kn, sto je sve skupa oko 6000 kn.
A sad i mene jako brine ta garancija, ali jedini razlog zasto ga kupujem je zato sto je laptop dosta jeftin, a ima odlicnu grafiku, proc i ram.
U HR takav laptop s takvom grafikom dosao dosta vise novaca...
p.s. - ak neko ima kakav prijedlog za laptop u HR slobodno neka kaze, al mora imat malo bolju grafu za par lan partya i tih gluposti igrica najvise
To stvarno je smijesno niska cijena u odnosu na ono kaj se kod nas za to moze pronaci, medjutim, ja i dalje mislim da je to neisplativo, jer ako se bilo kaj na njemu pokvari, popravak je jako skup, ako ce uopce bit moguc, posto se prijenosnik ne uvozi kod nas, pa se treba raspitati kakvo je stanje s rezervnim dijelovima, te dali je servis voljan iste narucivati.
Hvala na odgovorima, ja ću još potražit malo laptope u HR, a ako nema dovoljno dobrih onda će bit il taj il desktop.
Pozz
nedavo sam iz SAD-a donio jedan sa sobom asusG50, ne koristima ga, jer nemam vremena , ukoliko nekog interesira možemo se dogovorit...............................