Alien ware vs toshiba qosmio(kvaliteta)

poruka: 72
|
čitano: 9.860
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav,zanima me koji je laptop kvalitetniji?(mislim na novije modele qosmia i alien-a)za nekih pol godine si mislim uzet jedan laptop od ta dva i sad neznam koji cu pa me zanima kvaliteta jer mi je to najbitnije kad vec das tolike pare.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 17:04 (RI-222).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

definitivno alienware

Me gusta....
Moj PC  
0 8 hvala 0
14 godina
neaktivan

a kvaliteta kucista,nebi htio da vibrira nesto ili da se guli?

i da sad sam se sjetio, dali je bucan alien mislim na ventilaciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Alien ware vs toshiba qosmio(kvaliteta)
S obzirom da ima 4 venta pri igranju je bučan. Inače kod surfanja i sl. nije.
14 godina
neaktivan

znaci alien je sigurno kvalitetniji od qosmia?

kod igranja mi ne smeta sto se jace cuje bitno je da nije stalno tako{#}

hvala na odgovorima,ako je tko imao ili ima koji laptop od ta dva volio bi cut i njihova mišljenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ako ces ikada imati dileumu izmedu alienwarea i neceg desetog, idi na alineware, neces fulati.

P.S. sto se tice buke, znam da se sa slusalicama(ako igras ili vec nesto) ili jednostavno kada svira glazba kroz zvucnike uopce ne cuje. imam laptop koji je dosta bucan pri opterecenju ali kad se svira ili radi nesto drugo, uopce se ne cuje. naravno u idleu je prakticki necujan.

Me gusta....
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 17:28 (Suddenly Psychotic).
Moj PC  
0 6 hvala 1
14 godina
protjeran

A i Toshiba nema sigurno dobro hlađenje kao ALIENWARE

Moj PC  
0 9 hvala 0
14 godina
Normalno ALIENWARE
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
14 godina
neaktivan

uzet cu onda alien-a ,samo me jos zanima koliko dobijem garanciju uz njega ako tko zna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

isprobo sam alienware-a i nikad nisam vidio bolji laptop. odlicna zamjena za stolno racunalo.

Moj PC  
0 3 hvala 1
14 godina
neaktivan

nasao sam za garanciju pise na par stranica da je 36 mjeseci.

ima li mozda tema na forumu vezano uz kupnju i naruđbu alien-a jer nemogu nac?

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 19:32 (RI-222).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ako se ne varam, Asbis je sluzbeni distributer za Alienware za Hrvatsku.
Me gusta....
14 godina
neaktivan
Suddenly Psychotic kaže...
Ako se ne varam, Asbis je sluzbeni distributer za Alienware za Hrvatsku.

nije to valjda ona fake stranica ?ili je to nesto novo sad ?Ja bi ga najrade izvana narucio,preko njuškala a mozda i kod nas na akciji nekoj,vidjet cu jos ima vremena necu zurit dok ne dode dobra prilika,prodavao se kod nas jedan m17x  nov full jeftino ali nisam imao para{#}

16 godina

o cemu ti pricas lol prvo dell ti moze nabavit bilo koji primjerak isto kao i asbis. vec se prodaju i stolna alienware racunala kod nas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako već misliš davati tolike novce za prijenosno računalo koje će ti služiti za gaming, onda si bar kupi pravu stvar i nešto u što znaš da si sigurno uložio novce. Ako se i malo razumiješ u gamerske prijenosnike onda sigurno znaš i za Republic Of Gamers G seriju od ASUS-a. Pogledaj si konfu: http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=17821 To si rađe pogledaj a ne ove ''krame''.

1 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

o cemu ti pricas lol prvo dell ti moze nabavit bilo koji primjerak isto kao i asbis. vec se prodaju i stolna alienware racunala kod nas.

Nisam znao da se kod nas prodaju alien-i,jer sam pred god dana vidio da postoji samo neka fake stranica pa poslje nisam ni trazio.

14 godina
neaktivan
Hero of the day kaže...

Ako već misliš davati tolike novce za prijenosno računalo koje će ti služiti za gaming, onda si bar kupi pravu stvar i nešto u što znaš da si sigurno uložio novce. Ako se i malo razumiješ u gamerske prijenosnike onda sigurno znaš i za Republic Of Gamers G seriju od ASUS-a. Pogledaj si konfu: http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=17821 To si rađe pogledaj a ne ove ''krame''.

da znam za tu g seriju,za nju sam mislio da je slabija od qosmia i aliena po kvaliteti?  Meni je najbitnija kvaliteta kad platim da traje a ne da imam problema s njim po servisima.

14 godina
neaktivan
RI-222 kaže...
Hero of the day kaže...

da znam za tu g seriju,za nju sam mislio da je slabija od qosmia i aliena po kvaliteti?  Meni je najbitnija kvaliteta kad platim da traje a ne da imam problema s njim po servisima.

Što se tiče kvalitete lap je savršen, kao i što se tiče hlađenja...ostali se mogu samo sakrit po tom pitanju.

17 godina

Imao sam stari Qosmio, i onak, nije gejmerski baš, trenutno imam Alienware m17x R2, i zadovoljan sam, istina čuje se dosta kad je opterećen,ali ako imaš slušalice ne čuje se, ali moja preporuka, Asus, i njihova linija ROG, je puno bolja za manje novce,tako da preporučujem da uzmeš i njih u obzir,moje mišljenje je da je Alienware preskup za ono što daje,to ti jedan primjer gdje ime prodaje proizvod i određuje mu cijenu...

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Znaci ni asus nije tako los,mislio sam da on nije u rangu sa alienom,ali sad cu i asus malo pogledat cijene i to pa javim sta sam odlucio,hvala na odgovorima{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

meni je alien bolji po kvaliteti. ja bi uzeo njega odma da imam pare i to bi uzeo 18,4" model

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

meni je alien bolji po kvaliteti. ja bi uzeo njega odma da imam pare i to bi uzeo 18,4" model

baš me zanima po čemu ti je to bolji alienware, koliko dugo si ga koristio i koji model?

također pitanje za sve, po čemu je to alienware najbolji, najbrži, najkvalitetniji, naj naj naj? ime? diodice? kilaža? debljina? buka? ne kužim. ima super laptopa koji nisu tako poznati i nisu samo za kur**, koštaju puno manje i mogu se dobiti bolje performanse. koliko od vas je imalo prilike isprobati alienware na minimum tjedan dana? ili samo svršavate na slike i specifikacije s neta? 

pozdrav svima koliko vas ima

14 godina
neaktivan

znam da vise nema veze s temom ali sad gledam malo taj asus i naisao sam na ovaj  ASUS VX7:http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=16440&catid=184

kakva je sad oznaka vx7 sta nije asus za gaming samo oznaka G...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RI-222 kaže...

znam da vise nema veze s temom ali sad gledam malo taj asus i naisao sam na ovaj  ASUS VX7:http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=16440&catid=184

kakva je sad oznaka vx7 sta nije asus za gaming samo oznaka G...?

Je. Ovo je Lamborghini model, unique serija.

14 godina
neaktivan

dopao mi se taj asus sada,prije ga nisam toliko gledao pa me nije ni zanimao,sad tek vdim da asus ne nabija cijenu zbog marke kao alien i ostali,a i vidim da mu hvale hlađenje da se ne grije jako{#}cekam neku akciju pa cu vidjet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

jel ti vidis koju graficku ima taj asus (gtx460) a kosta 14000 kn. to je glupsot jer alienware ima puno bolju graficku a sad se 17" modeli mogu nabavit jeftinije od tog asusa. ja sam koristio 17" model aliena a dok se ne igraju igre necujno je tih. zasto je alien tako nahvaljen? nisam ni ja vjerovo u to dok ga nisam probo ali kvaliteta izrade je savsrenstvo. tipkovnica se moze mjerit s pc tipkovnicama kolko je dobra, touchpad je isto vjeorjatno najbolji koji sma probo(kao i kod macbooka). nekuzim sto vi pricate o toj tezini tako, da laptop ima oko 5 kila ali necu ga drzat u ruci dok igram nego ce stajat na stolu a neznam onda gdje je problem, ako ga nosite u torbi sigurno necete s njim hodat 2 sata pa ce vam bit tezak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni ne smeta ni da laptop ima 10 kila,bitno je da se ne dere stalno ,da se dobro hladi i da je kvalitetan, a za performanse ako je malo jaci ili slabiji svejedno mi je nisam je neki gamer samo zelim lap koji mi je za sve i da mi traje dugo,a uz to bi volio proc sto jetinije da ne bacim pare samo zbog marke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za pola godine tko živ tko mrtav.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Ma nema do falcon-nw-a

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni tipku PRIJAVI ★★★★★

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
0verlord kaže...

Ma nema do falcon-nw-a

Koliko on kosta vjerojatno puno?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice