Acer E1-531G B960 . mrezna kartica

poruka: 2
|
čitano: 2.399
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Acer E1-531G B960 . mrezna kartica

Pozdrav!

Drustvo nedavno sam uzeo ovaj Laptop Acer E1-531G B960   i imam problem sa mreznom karticom. svaki put kad upalim racunalo nece da radi int. Kad kliklen na onaj trokutic u desnom donjem rubu gdje mi je ikonica od toga  bude zuti uslicnik!.    Onda moram otic u manage i mreznu karticu iskljucit i ponovo ukljucit i dalje stalno radi ok,dokle god se komp ponovo ne ugasi i upali.  Da napomenem na kompu je win7 , i probavao sam unistal driver i ponovo stavljat driver, i sa cd-a koji sam dobio, i nasao na int driver.

Dali je netko imao takav slucaj? sto bi moglo biti?  i dali bi trebao nosit na garanciju zbog toga?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Acer E1-531G B960 . mrezna kartica
msi00 kaže...

Pozdrav!

Drustvo nedavno sam uzeo ovaj Laptop Acer E1-531G B960   i imam problem sa mreznom karticom. svaki put kad upalim racunalo nece da radi int. Kad kliklen na onaj trokutic u desnom donjem rubu gdje mi je ikonica od toga  bude zuti uslicnik!.    Onda moram otic u manage i mreznu karticu iskljucit i ponovo ukljucit i dalje stalno radi ok,dokle god se komp ponovo ne ugasi i upali.  Da napomenem na kompu je win7 , i probavao sam unistal driver i ponovo stavljat driver, i sa cd-a koji sam dobio, i nasao na int driver.

Dali je netko imao takav slucaj? sto bi moglo biti?  i dali bi trebao nosit na garanciju zbog toga?

U device manager updejtaj sa windows updateon jer on sam nađe i instaliraj ga u obvezno da windows update mora bit upaljen bez nje neće radit.. Ili imaš u Acerovom linku klikni na Prijenosnici - Aspire - i nađi Acer E1-531g i imaš sva drivere za win 7 pa skineš ju.

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice