Acer aspire V3-problem sa operativnim sustavom

poruka: 7
|
čitano: 6.288
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ukratko prijatelj je kupio laptop aspire V3 731G i sad je htio da mu instaliramo windows 7.Sad mi dok upalimo laptop na pocetku se pojavi   linups linux lite version i imamo dvije opcije Linups linux(3.6.0) i druga opcija je create a bootable USB disk.Stvarno nemam pojma di sta i kako i šta uopce ovo znaci.Da li to znaci da on ima vec linux natocen na svom laptopu,al kad kliknem na linpus linux dode do jednog djela di kao da me trazi nekakve komande za nastavak dalje.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Acer aspire V3-problem sa operativnim sustavom

Probaj upisat "startx" kad ti dode do tog djela di te trazi komande

14 godina
neaktivan

znaci dok se pojavi pocetni ekran fino pogledaj koja funkciska tipka se stisce za bootable device list ili tako nesto. uglavnom trazi se boot options, bootable device ili nesto u tom stilu. Nakon sto ustanovis koja je tipka prilikom iduceg paljenja istu pritisces, otvara ti se izbornik gdje imas za odabrati, hdd, dvd rom ili usb u tom izborniku biras dvd, ako imas windowse na dvd-u ili usb ako dizes instalaciju s usb-a.

Dell Precision M6600
14 godina
neaktivan

Na V3 je dva puta pritisnuti tipku Delete nakon paljenja laptopa, otvorit će ti se boot options, tamo pod first boot postavi cd-rom, nakon toga stavi dvd sa winsima i pritisni enter (ili opciju save&exit, ne sjećam se što točno piše).

Layla, you've got me on my knees.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

Na V3 je dva puta pritisnuti tipku Delete nakon paljenja laptopa, otvorit će ti se boot options, tamo pod first boot postavi cd-rom, nakon toga stavi dvd sa winsima i pritisni enter (ili opciju save&exit, ne sjećam se što točno piše).

hahahaa , da li si siguran ?

Tigar tigru
15 godina
neaktivan

Ako neznaš ne upuštaj se u tu priču , traži nekog ko zna !!!!!!!!!!!!

Tigar tigru
14 godina
neaktivan

Siguran sam jer sam to radio i imam model V3-771G.

Tipka Delete za Bios, F12 za boot menu.

Naravno pritisne se prije loga windowsa ili prije učitavanja linuxa (ako je tek kupljen).

Svoje komentare zadrži za sebe i koristi opciju uredi, ne moraš pisati 2 posta, a nemaš pametno za reč ni u jednom.

Layla, you've got me on my knees.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice