Acer Aspire One - par pitanja

poruka: 8
|
čitano: 2.363
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam AAO već neko vrijeme i nedavno sam vidio utor za SIM karticu ispod baterije. Čini mi se da je oblijepljen iznutra, ali ako nema svrhu, zašto je uopće tu?

Isto me zanima čemu služi otvor do baterije na kojeg je prišarafljen poklopac?

Thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e htio sam te nes pitati (znam da se ne radi o temi) kakav je taj AAO jer sam jako zapeo za kupnju tog netbooka. dali je brz, kvalitetan?

Intel core duo e6550 2.33ghz MB Gigabyte P35-DS3, s775, iP35, DDR II, SATA II, GLAN 4Gb ram HDD Seagate 500 GB 16MB HDD Seagate 80GB gigabyte GF 8600gt 256mb ddr2 napajanje 400w
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sigurno da je brz vrti crysis na high na HD ali s youtuba

I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima netko odgovore na moja pitanja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Acer Aspire One - par pitanja

ja imam AAO-d150 i nisam primjetio nikakav utor za sim karticu, imas i modele sa 3G modulom pa je mozda zbog toga tamo....

16 godina
neaktivan

Al cini mi se kao da je iznutra oblijepljen nekom trakom tako da ne znam kako bih utrpao SIM karticu unutra xD

16 godina
neaktivan

Evo, napokon sam slikao sve i prebacio. Ova prva slika je utor za SIM karticu, a druga slika je kako izgleda ispod neke pločice koja se nalazi u blizini utora za karticu. Btw sry zbog loše kvalitete, slikano je mobitelom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Naš kaj, to do sada nisam primjetio...

Baš sam evo bacio oko na to, i to postoji i na mome, također je zatvoreno.

Pretpostavljam da je i taj utor ali i onaj prostor ispod tog malog poklopca namijenjen za 3g modul, nisam 100% siguran ali vjerujem da je tomu tako jer postoji i varijanta da ti naknadno kupiš 3g modul i ugradiš ga, pa je po logici stvari to mjesto gdje bi se on nalazio.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice