sta mislite o njemu evo lik je li povoljno http://www.notebook.hr/product_info.php?cPath=2000_3069_3129&products_id=22093&osCsid=6cb7314bda8123fd37fd2a7425fd48f3
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Povoljno?!?! Daj molim te, tu nekaj smrdi .... ovo je SUPERUBEREXTRA POVOLJNO!!! neznam kaj još čekaš .... odmah otiđi u trgovinu!!!
Prvo da vas sve pozdravim pošto sam novi!!!
Nedavno sam kupio navedni laptop, pošto je s njim došao linux, instalirao sam windos 7 ultimate.
Moje pitanje glasi: Kako da aktiviram grafičku karticu radeon hd 6650m?
Cijelo vrijeme mi je uključena interna. Instaliran je catalyst 12.3 i u njemu postoji opcija high performance i stavio sam na high?
Instalirao sam 3dmark 11 i odvrtio benchmark, nakon toga stavio opciju power saving i opet odvrtio benchmark, rezultati ISTI nema poboljšanja.
U biosu sam stavio opciju switchable.
Zato molim pomoć oko ovoga pošto nemam previše iskustva a volio bi baciti malo igrica preko vikenda?
Unaprijed hvala na odgovorima.
Prvo da vas sve pozdravim pošto sam novi!!!
Nedavno sam kupio navedni laptop, pošto je s njim došao linux, instalirao sam windos 7 ultimate.
Moje pitanje glasi: Kako da aktiviram grafičku karticu radeon hd 6650m?
Cijelo vrijeme mi je uključena interna. Instaliran je catalyst 12.3 i u njemu postoji opcija high performance i stavio sam na high?
Instalirao sam 3dmark 11 i odvrtio benchmark, nakon toga stavio opciju power saving i opet odvrtio benchmark, rezultati ISTI nema poboljšanja.
U biosu sam stavio opciju switchable.
Zato molim pomoć oko ovoga pošto nemam previše iskustva a volio bi baciti malo igrica preko vikenda?
Unaprijed hvala na odgovorima.
To ti je funkcija swithable graphics. Radeon se pali samo ako je namjesten u catalystu da se pali u odredenim aplikacijama.
Zašto kad odvrtim 3dmark 11 skroz šteka?
Da li mogu igrati novije igrice s ovom grafičkom?
Grafa nije nista posebno no trebala bi igre vrtit na nekim pristojnim detaljima.
nemas frke s tim... i j sam se s tim zezao i imao iste probleme na svojem 7560g..
no evo, wow sve high vrti n vrtoglavih 110 fps...
bf3 med 25-40.. nemas frke sto se toga tice,
ali one postavke u catalystu stavi sve na performance..