Acer Aspire 5734Z PROBLEM HELP

poruka: 3
|
čitano: 2.714
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Nedavno sam kupio novi laptop Acer Aspire 5734Z. Nakon instalacije Win7 sve radi odlično, no imam problem sa wireless-om; u Device manageru pod "Other devices" -> Network Controller nije instaliran. Win7 standarno ne sadržava drivere za taj kontroler, a na CD-u koji sam dobio sa lapom nakon instalacije svih mogućih ponuđenih drivera situacija ostaje nepromijenjena. isto se dogodi i sa driverima koje sam skinuo sa službene Acer stranice. Kad uštekam kabel za net sve radi dobro, no mene zanima kako osposobiti ovaj wireless da se mogu spajati bez kabela kada sam u pokretu?

da li ima koja postavka u Control Panelu koju sam propustio ili nešto slično? Također, tipka za uključivanje wireless konekcije koja se nalazi iznad tipkovnice ne reagira, tj. pritiskanjem te tipke ne dogodi se baš ništa. Nakon pokretanja win7 on 10-ak sekundi kao traži mrežu 8ikona u donjem desnom kutu na traci blinka), a ništa ne nađe...

HELP! :-)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skini driver odavdje.

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 11:59 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Acer Aspire 5734Z PROBLEM HELP

Našao sam drivere i riješio problem.

Evo, za sve koji imaju problem sa wireless-om na Acerima nakon brisanja Linuxa i instalacije win7, ni jedan od drivera koji dolaze na CD-u sa laptopom ne radi, već ga treba skinuti sa gore navedene stranice i radi samo ovaj: Wireless_LAN_Broadcom

hvala, pozdrav.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice