Andarji: izvedenica od Ahdarjy, iz Obliviona.
Andarji: izvedenica od Ahdarjy, iz Obliviona.
obama eto bilo mi dosadno malo oso u kucu vidio vjesti obama ovo ono i stavio a avatar eto mocan mi crtani The Simpsons
Inace Manda je ime moje susjede,koja je rodila 5 djece i izglede zenska ko avion,nadamse da cu i ja takva biti kada rodim!
A TDI,to mi pise na autu!
Inace Manda je ime moje susjede
dakle, lažno se predstavljaš
on topic: robi, skraćeno od robert, a sierra 92 je skraćeno od ford sierra 92 godište, moj najdraži auto kojega sam vozio godinama (nažalost više je nema, odslužila je svoje) - a taj nick me prati već godinama po raznim forumima i stranicam, pa se tradicija nastavila i ovdje.
na fotki avatara sam ja, u pozadini hotel osijek i osječka katedrala.
Nick:beze za utipko nes zato kaj sam mislio da je forum glup ali se uspostavilo da nije i sad nemrem promjenit ime
Avatar:lik iz serije supernatural archangel "who is a dick" :D
Moonwalker - zato što radim često navečer, a i visit za kompom mi je draže noću... znači više sam pod mjesečinom nego pod suncem - pa sam tako iskombinirao nick (nema veze sa M.Jacksonom)
82 je moje godište (razlog je što je nick uvijek zauzet,pa sam nešto morao prikeljit
A avatar je iz moje najdraže PC igre gdje sam online najviši rank
Nick sam totalno bzv odabrao jer sam na dan kada sam radio profil gledao film Gamer pa sam se sjetio imena glavnog lika u filmu no taj nick je trebao biti privremen, ali pošto se nemože mjenjat nick što nisam znao ostaje kejbl do daljnjeg.
Avatar koji trenutačno koristim, a koristit ću ga vjerovatno zauvijek je glumac Russel Crowe kojeg jako cijenim iz dobro nam poznatog filma Gladiator(meni osobno najdraži film, a i lik Maximusa Mereditha u filmu kojeg on glumi je vrlo poučan te prikazuje hrabrost i čast.
Nick: Stavio sam EVO, jer mi je najdraži auto Mitsubishi Lancer Evo VIII iz tokyo drift-a (koji je bio zamaskiran u EVO IX)
Avatar: Našo sam iz NFS:UC-a Lancer-a, a činilo mi se da ima zmaja na sebi (ali sam provjerio, nema ga ).
Ovaj nick sam koristio jos davno kad sam igrao counter-strike i tako mi je ostao. Na svim forumima sam koristio nick "ACE"
Ovdje sam dodao jos samo ovo "ba", jer je samo "ACE" zauzeto, što predstavlja zemlju u kojoj živim (BiH).
Što se tice Avatara, njih cesto mjenjam. Na ovaj sam nedavno naletio i svidio mi se upravo zbog ovog graffiti mask face-a :D
Nick mi je : Haf932 Slučajno bacio pogled na kučište i kako mu sa strane piše HAF uzeo sam to.
Avatar: Modani Haf932 od iBUYPOWER-a . Moje bi isto tako trebalo izgledat,al nikako da dobim volju da ga sredim.
Vuja je inace moj nadimak, mislim da me tako zovu jos od vrtica xD
Na avataru je Darth Nihilus, inace meni najdrazi lik iz KOTORa 2 :D
Zovem se martin,pa me jedan prijatelj od moga tate zove tinča"desi tinča,pa kak si?"
Moj avatar označava koliko sam veliki ljubitelj fallout serijala
Nick Glavonja94 govori da imam poveliku glavu(hahahaha) a 94 da sam "ratno dijete"... Avatar Bart Simpsona govori kako obožavam seriju The Simpsons i da sam po toj slici nacrtao barta na zidu iznad radnog stola :D
inace ne volim nickove (nit sam dovoljno mastovit da izmislim neki koij mi se svidja)
Ime, godiste, a avatar..Frank Grimes, jedina normalna osoba koja je ikad usla u Springfield, i naravno, ubila se xD
svi me zovu kiki, cool valjda znate zakaj, a ca jer je kiki pretvoren u umanjenicu (kikica)
avatar: alienwareov logo edit: novi avatar
pogotovo nakon Dodinog jedanaesterca protiv šerifa
Moj nick je zapravo moje ime, ali na šatro. A za avatara sam stavio Jack Nicholson-a jer je legenda.
Sacrier je ime jednog od najboljih likova iz Dofusa... :) a ova slika je legendarna hahahah hax lol k noob
Kad sam počeo igrati Wolfenstein: Enemy territory tražio sam nick koji ima veze sa drugim svjetskim ratom i onda sam se sjetio serije Kapelski krijesovi koju sam obožavao kao klinac i lika Jastreba. Od tada nastojim uvijek koristiti taj nick za sve igre, iako mi ga u posljednje vrijeme uvijek netko prvi iskoristi
Izbor avatara je bio lagan jer mi je Deus Ex jedna od najdražih igara.
Real name, pa od njega skraćeno, a avatar moja omiljena igra Operation Flashpoint.
zitzko jer volim sjediti i buljiti u ekran
avatar je logo foobara jer volim slušati mjuzu preko tog nezamjenjivog playera Pozdrav svima!!!
Ja se sama sebi divim kako sam se uspjela sjetit ovog nicka...onak,bezveze mi je pao na pamet kad sam se učlanjivala na neki forum prije 5-6 godina. Nedavno sam guglala i moj nick zapravo znači nešto u Indiji...bla. Za mene ništa ne znači...neka izvedenica od mog imena? =)#.(((
A avatar znači JA...jer sam na njemu JA. Amen. Cheers. xD
athlon 64-moj prvi procesor
avatar, na sllici pise geek , bas ono sto ja jesam :).